musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

Webdesign
Gren|Grafisk

Pepperband
Pepperband logo

pepperband200301Medlemmerne af Pepperband har gennem mange år spillet i forskellige sammenhænge. De er særdeles rutinerede og nyder at underholde med livemusik. Der er trængsel på dansegulvet, fra start til slut når Pepperband optræder. De mange års erfaring og det brede repertoire sikrer, at Pepperband altid leverer den rigtige musik til festen. Med Pepperbands omfattende repertoire og fleksibilitet kan musikken hurtigt justeres ind efter publikums sammensætning og aldersgruppe den pågældende aften. For den som skal bestille et orkester til en fest er det betryggende at vide, at Pepperband har musik der appellerer til de fleste aldersgrupper og at musikken næppe kan beskyldes for at være for ensporet.

Pepperbands repertoire spænder vidt.
Der er musik fra 50'erne  og helt op til i dag.

Blandt andet følgende numre:
Rock and roll music, Chuck Berry - Blue suede shoes, Elvis /Carl Perkins -
Rock around the Clock,Bill Haley/C.Perkins - You never can tell, Chuck Berry/
Pulp fiction - Lucille, Little Richard - Ain't that a shame, Fats Domino -
Johnny B. Goode, Chuck Berry - Hound Dog, Elvis - That's allright Mama, Elvis -  
Tutti Frutti, Little Richard - Long tall Sally/Twist & Shout, Beatles - She loves you, Beatles - Proud Mary, Credence Clearwater R. - All you need is love
Beatles - Yellow Submarine, Beatles - I saw her standing there, Beatles -  Please, Please me, Beatles - A hard day's night, Beatles - Day tripper, Beatles
I Wan't to hold your hand, Beatles - Back in the USSR, Beatles - Satisfaction,
Rolling Stones  - Y.M.C.A., Village People - Stayin' alive, Bee Gees - Lidt til og meget mer', CV Jørgensen - Fed rock, Shu Bi Dua - Rundfunk, Shu Bi Dua - Far, far away, Slade - Ain't seen nothing yet, Bachmann, Turner O. - Crocodille Rock,
Elton John - Jeg ved det godt, Rugsted/Kreutzfeldt - I shot the sheriff, Bob Marley udgave - We don't talk, Cliff Richard - Hold the line, Toto - Love is in the air, John Paul Young - Ballroom Blitz, Sweet - Abra-Cadabra, Steve Miller -
You can call me Al, Paul Simon - Hungry heart, Bruce Springsteen - Det mig der står derude....Thomas Helmig - Checkbook baby, Henning Stærk - Still got the blues, Gary Moore - Går gennem tiden, Rugsted/Kreutzfeldt - You can leave your hat on, Joe Cocker - Love will keep us together, DSB version - Bitter Moon,
Backseat Boys - Over my shoulder, Mike and the Mechanics - Play that funky music, Wild Cherry - The second you Sleep, Saybia

Referencer

Brudeparret skrev:
Tusind tusind tak for en helt vild underholdning. I er meget meget gode, og vi og alle vores gæster var vilde med jer.
I var med til at sætte gang i den, og vi havde alle svært ved at slippe jer. Der har aldrig været så fyldt på dansegulvet før, så længe. Det var en skøn oplevelse. Der er ingen tvivl om, at vi ses igen.
Hils alle de andre.
Venlig hilsen - Hr og Fru Honoré

Advokat Thomas Skjellerup fra Kromann Reumert skrev:
Vi vil godt sige Pepperband tusind tak fordi I sørgede for at få alle vores gæster ud på dansegulvet. Vi fik en helt perfekt afslutning på vores bryllupsfest. Vi har fra vores gæster kun fået positive tilkendegivelser om jeres indsats. Der var virkelig tryk på helt fra start til slut, og det var lige, som vi gerne ville have det. Skulle vi i fremtiden få råd til at holde én til fest, vil I helt sikkert stå øverst på bandlisten. Vi håber, at I kom godt hjem fra festen.
Endnu engang tak for jeres indsats.
Med venlig hilsen - Thomas & Christina
 
Kære alle i Pepperband.
Tak for en god aften sidste lørdag i Bagsværd.
Der var godt gang i danseriet, og flere af vores gæster har meldt tilbage , at det var fedt at få danset igennem.
I var bare gode.
Vi håber også, at I havde en god aften.
Hilsen Steen og Mette

CSC Danmark's  Personaleblad skrev:
".......det 6 mand store Pepperband, leverede underholdningen resten af aftenen.
Det gjorde de bragende flot!
Det var simpelthen fantastisk, så tæt på den originale vare, de lå, og der var mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne.
Alene det faktum, at dansegulvet var meget godt besøgt hele aftenen igennem, siger noget om Pepper Bands gennemslagskraft."
Direktør i Nykredit Peter Engberg Jensen 

2 x 50 års fest:
Kære David og Pepperband
Tak fra de 100 årige og tak fra alle festdeltagerne fra galopbanen. Alle synes, at det var en god fest og primært af én grund - et utrolig veloplagt orkester. I kan se på vedlagte billede, at de kunne have fortsat hele natten.
Tak endnu engang - vi håber at danse til jer en anden gang
Hilsen - Grete og Peter

Brudeparret skrev:
Hej Pepperband
Tusinde tak for Jeres deltagelse i vores bryllup. Jeres indsats var helt suveræn. Pepperbands deltagelse i festen, var en medvirkende årsag til, at der var gang i festen lige til det sidste.
Vi kan klart anbefale Pepperband som orkester.
En stor hilsen og tak til alle bandets medlemmer.
Mange hilsner - Anne og Bo

Fødselaren skrev:
"vedr. i lørdags!!!  I var bare rigtig gode, der er kommet mange tilkendegivelser fra folk om, at de også synes I var rigtig gode. Så vi vil takke jer endnu engang, og vi kan kun anbefale jer andre steder."
Venlig hilsen - Mona Rasmussen

Firmaet skrev:
"Tak for sidst. I har fået meget ros fra medarbejderne - de synes i spillede rigtig godt, og det gjorde vi også her i marketing.
mvh. Anders Crillesen, Lån & Spar Bank"

Brudeparret skrev:
"endnu en gang tak for formidabel underholdning i lørdags!
 Vi fik simpelthen så  mange kommentarer fra vores gæster om at det var et godt
 valg og hvor vi dog  havde fundet dem henne ?!??........
JetteOgSteen@Larsen.mail.dk "

40-års fødselaren:
Tak for sidst - I var på alle måder en succes som var med til at gøre hele festen til en succes.
Taknemmelige hilsner - Jesper Nielsen.

Pepperband
Pepperband

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63