musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

Webdesign
Gren|Grafisk

Peter & De Andre Kopier
Peter & De Andre Kopier
Logo

Peter & De Andre Kopier tog såvel publikum som arrangører med fordommene nede, da de sidste sommer lagde landet for deres fødder. På Open Air scener, på Midtfyns festivalen, Langelands og på Danmarks smukkeste i Skanderborg. Hele vejen rundt genlyder pladserne endnu af de begejstrede bifald. 250.000 publikummer nåede det i sommers. Resten står for tur til nogle af dette års festivaler - og tilsyneladende også dem derhjemme, som vil nøjes med CD-udgaven af ham gravflaben og de andre kopier! Men som koncert-souvenir er den heller ikke så tosset endda.

Succes'en skyldes ikke mindst, at d'herrer faktisk lyder som Gasolin' gjorde det i deres velmagtsdage for godt tyve år siden. De kommer mildest talt uhyggeligt tæt på teenageidolerne.

Gasolin Show

Forsangeren, Peter Molzen, har både attitude og kæft og et par stemmebånd som et udtørret traktorspor i juli. Som en vis Larsen. Besynderlige lyde og skrål - manden er jo ved at gå i selvsving! Han overgåes periodisk men voldsomt af den Beckerlee-inspirerede hegnpasser, Lars Skygge, der river og flår i strengene, så det er en fryd. Franzastisk! Søren Berlev, Wili Jønsson og for den sags skyld Klaus Agerschou har heller ikke levet forgæves. Henrik Thorsen driver trommerne afsted, så Mads "Bas" Frederiksen må halse deruda'. Heldigvis lægger orkestrets pianist, Morten Borgbjerg, nogle solide klodser vejen med sit Leslie-orgel så altmodich, at selv vor moders moder burde få 1yst til at danse med.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63