musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

Webdesign
Gren|Grafisk

Recycled

Danmarks bedste Big Fat Snake kopi
– uden sammenligning!

recycled_08
RECYCLED er ikke bare endnu et JAM-band - her er bandet der spiller de fede Big Fat Snake hits og de smukke ballader med stor respekt for originalerne, men samtidig efterlader et publikum der ikke er i tvivl om, at det er RECYCLED de har hørt.

Bag RECYCLED er 5 stærkt rutinerede fynske musikere der igen og igen har begejstret publikum på spillesteder, festivaler, byfester, firmafester etc. i hele Danmark samt på Grønland.

På repetoiret findes numre fra de tidligste BFS-albums helt frem til One Night Of Sin's glimrende Elvis-fortolkninger og senest de bedste numre fra Between The Devil & The Big Blue Sea. Hvem kan ikke synge med på "Bonsior Madame", "Fight for your love", "Two Things", ”Sitting In A Window” og ”I Wanna Feel I’m Alive” eller de fantastiske Elvis-numre "Suspecious Minds" og "Fire Down Below".

På scenen er RECYCLED et ekstremt udadvendt band, der med stor energi fører publikum igennem perlerækken af numre fra Big Fat Snake. Tillader stedet det, suppleres der med røg og fyrværkeri!

RECYCLED er kort sagt en Big Fat Snake fest der vælter ethvert sted bandet besøger - et orkester med fest-garanti!

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63