Rigtige Mænd
musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

Danmarks Næstkedeligste Orkester
 
rigtige-maend-20x13

youtube_logo11

Hør Rigtige Mænd på YouTube
Nærmest lykkelig


Rigtige Mænd er et populært og respekteret orkester på den danske jamband scene. Bandet forstår at formidle tv2's sange i en høj kvalitet, og med en overbevisende spillestil har Rigtige Mænd i mere en 15 år været at finde blandt de bedste kopibands i Danmark.

TV-2 har eksisteret siden 1981, og i dag fremstår bandet som en institution på den danske musikscene. Mange af tv-2's sange har udviklet sig til klassikere og haft stor indflydelse på dansk musik og kultur. tv-2 er stadig et af de mest populære livebands, og kræver egentlig ikke yderligere præsentation.

Rigtige Mænd har spillet landet tyndt, og optrådt på mangen en livescene i dette land. De mange koncerter på spillesteder og på festivaler, til byfester og til firmafester, til bryllupper og andre private arrangementer, har gjort Rigtige Mænd til et af de mest garvede og professionelle jambands på markedet.

Rigtige Mænd har ved flere lejligheder optrådt i TV. Blandt andet i programmet Go’ morgen Danmark. Rigtige Mænd har også spillet ekstranumre for det rigtige tv-orkester i pumpehuset, og i 2008 var Rigtige Mænd at finde i Singapore hvor, de spillede koncert for de derboende udenlandsdanskere.

Rigtige Mænd er:

Jesper Valentin Holm: Trommer
Øjvind Harkamp: Bas & kor
Simon Kirk–Johansen: Guitar & kor
Mads Haaber: Keyboards & saxofon
Thomas Gammelgaard: Vokal, keybord & trombone

 

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63