musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

Webdesign
Gren|Grafisk

Rubber Band
Rubber Band Logo
Beatles band

Rubber BandRubber Band startede egentlig bare for sjov. I en tid, hvor det regnedes for blasfemisk at tillade sig, endsige tænke på at spille og skråle som de uforlignelige „The Beatles“ var det i sig selv en utrolig udfordring.

“Mange mennesker var naturligvis skeptiske, da vi skulle have vores første jobs”, men i løbet af meget kort tid havde Rubber Band fået et slags “blåt stempel” fra skeptikere og ikke mindst koncertanmeldere.

Igennem tiderne har Rubber Band været anvendt i mange sammenhænge. De har medvirket i Bille August filmene “Zappa” og  “Tro, håb og kærlighed”, i Tv serier , samt Quiz og underholdningsprogrammer. Med udgivelse af jule CDen “The Beatmas”, blev Rubber Band også pladeaktuelle i 1990’erne. “The Beatmas” har solgt over 100.000 tilsammen i Danmark, Canada, Japan og Øst Asien, og med Liveudgivelsen “All you need is live” optaget på 5øren, foran 30.000 mennesker, blev der også mulighed for at opleve koncertstemningen hjemme i stuen. Der er i øjeblikket planer om at lave en efterfølger til succesalbummet “The Beatmas”.

Rubber Band
RUBBER BAND ARE:

SØREN DAHLBERG: VOCALS/GUITAR/KEYBOARD
(Gretsch country gentelman, Gibson SG, Vox AC30 top boost, Hohner bluesharp, Korg M 1)

FLEMMING RØNSDORF: VOCALS/GUITAR
(Rickenbakershortscale, Vox AC 100 special edition)

CHRIS PAULSEN: VOCALS/BASS GUITAR
(Hófner Violin bass, Rickenbaker, Fender P., Vox/Hiwatt 200 special edition)

PAUL CALLABY: DRUMS
(1964 Ludwig greyoyster pearl, Zyldjian cymbals)

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63