The Beatrio
musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

The Beatrio
er et lille, men meget potent Beatles jamband.
the-beatrio-20x13
 
youtube_logo18

Mere på Youtube:
Hør medley på nettet

https://www.youtube.com/watch?v=dC9AvTKN7O0

https://www.youtube.com/watch?v=zI3iGWW_Vwg

Der var fire medlemmer i The Beatles, men kun 3 sangere. Derfor er The Beatrio, som navnet siger, tre. Trioen er en hyldest til John, Paul og George som sangskrivere og sangere og Beatles-numrene serveres med en intensitet og nerve, der får alle Beatlesfans op af stolen. Der spilles sange fra alle Beatlesårene, lige fra de tidlige rock’n roll klassikere til de senere eksperimenterende numre og ballader.

The Beatrio spiller Beatles i mange forskellige sammenhænge, og gruppens fleksibilitet bringer dem til såvel skoler, kulturhuse som sommerarrangementer.
De optræder un- og onplugged og medbringer undertiden gæstesolister. The Beatrio har et fast samarbejde med musikjournalist Per Wium.

Gruppen består af guitaristen Mikael Bertelsen, der har spillet Beatles i mange andre sammenhænge foruden jazz. Bas og trommer håndteres af Peter og Esben Haandsbæk Jensen.

Alle tre bor i Thy. De tre musikere optrådte første gang sammen ved “Lennon i Thy” 2009.

The Beatrio lægger meget vægt på at fremføre Beatlesvokalerne levende og præcist.

Referencer:
"De kan bare det der. Et utroligt flot vokalarbejde led saget af tre gode musikere. Det var som The Beatles var blandt os.... det er (....) i orden, det de tre gutter præsterede" - Karsten Højen, Koncertarrangør gennem en menneskealder og direktør for Jammerbugt Kulturcenter, Åbybro.

"Vokalarrangementerne og guitarriffene var så autentiske, at der var tale om en mental rejse i tidsmaskinen. En fuldstændig uimponeret fremførelse af en række af de avancerede kompositioner fra de senere udgivelser, som f.eks. koncertens højdepunkt - et suverænt udført Abbey Road medley" - Henrik Høyer, Kassehuset

"Det, vi var vidne til, var VILDT - med vildt på! The Beatrio er i min optik blandt de bedste og mest tro mod originalerne" - Melfar Posten, Marianne Nikolajsen.

"Foredrag, krydret med musik-eksempler er en genial måde at fortælle musikhistorie på, og disse 4 gutter (Per Wium og The Beatrio) havde os i deres hule hånd i næsten 2 timer!!" Skagen Avis, Birgit Klee

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63