The Blackbirds
musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

Alle os der elsker The Beatles
the-blackbirds-22x11
 
youtube_logo17

Hørt mere på Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=ZDDbUcIBkr8

https://www.youtube.com/watch?v=t0x1IQ9Kbos

Emnet er The Beatles, og rammen sættes af ”The Blackbirds” som består af guitarist Søren Bødker Madsen og sangerinde Karoline Budtz. Duoen spiller en række fantastiske og sprælske fortolkninger af The Beatles´ udødelige sange. Der veksles mellem ord og musik, og eventet er dynamisk, underholdende og professionelt udført.
Genhør perler som ”Hey Jude”, ”Lady Madonna”, ”Here comes the sun” og mange andre.

Showet appelerer bredt og indeholder inddragende elementer såsom fællessang, quiz, med musikalske gaver til vinderne og desuden en let og humoristisk ping-pong mellem scenen og tilskuerrækkerne.

The Beatles´musik er kommet for at blive! – Unge som gamle har et forhold til den musik, som blev en del af hele den rytmiske musiks udvikling. Skønt The Beatles aldrig har været glemt, er de særligt aktuelle nu, med deres 50 års jubilæum. The Beatles´ omfattende sangskat består i slidstærke sange, der ikke bare tåler nye fortolkninger, men indbyder til det!

the-blackbirds-20x16

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63