The Boss
musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

THE BOSS

tribute-to-springsteene-theboss-020

youtube_logo09

http://www.youtube.com/watch?v=OngAUoofxHg
http://www.youtube.com/watch?v=Ox62NIZO_TY

No 1 Springsteen coverband in Europe. Hvem er ikke til Bruce Springsteen? tænk på hele hans fantastiske og enorme bagkatalog af verdenshit på verdenshit… Det her er bare ægte, energisk og sveddryppende kærlighed til Rock’n Roll – til Bossen ham selv – og det kommer langt langt ud over scenekanten!

The Boss – Tribute to Springsteen er det eneste Springsteen coverband i Nordeuropa, der udelukkende spiller alle de populære og kendte verdenshits… numre som “Born in the USA”, “The River”, “Hungry Heart”, “No Surrender”, “Glory Days”, “My Hometown”, “Fire”, “Dancing in the dark”, “Human Touch” og ikke at forglemme “Radio Nowhere”, “The Rising”, “Waiting on a Sunny Day”, “Badlands”, “Atlantic City”, “American Land” og mange mange flere. The Boss tager os med på en forrygende og fantastisk rundrejse gennem Springsteen’s utallige klassikere og verdenshits.

tribute-to-springsteene-band-020

Forsangeren Michael “The Boss” Christensen er ikke kun Danmarks eller Nordeuropas svar på “Bruce Springsteen” – han er virkelig en Boss værdig, og det helt ind i sjælen og ud gennem krop og hals! Lige fra ganske ung har idolet Bruce fyldt Michaels ører og hjerte! Guitaren er da også den samme – og hvem sagde håret? Højden? Skjorten? …Og selve Bossens ansigt og sågar teksterne er så sandelig også tatoveret på både arm og krop! – Så mener man det virkelig! Her er intet lagt ud til tilfældighederne – Michael er bare The Boss No 1!

Med sin flotte og fantastiske stemme, sine meget kompetente og engagerede Springsteen-fortolkninger og den energiske, ægte og troværdige amerikanske “Bruce-agtige” optræden trækker han og resten af bandet os igennem et forrygende show, fra intim og dynamisk koncertstemning til superenergisk, sveddryppende rockkoncert med power, energi og udsædvanlig udstråling langt langt ud over scenekanten! – Der sparkes virkelig r.., så det batter! Michael bakkes nemlig op af et meget rutineret orkester. Instrumenteringen spænder bredt fra trommer, bas, guitar og keyboard til elektrisk violin, mandolin, mundharpe og ikke mindst sax!

“Vi bestræber os på at levere et så autentisk og gennemarbejdet musikalsk Springsteen-show som overhovedet muligt, med den glæde, energi og entusiasme, som kendetegner enhver Springsteen-koncert! Mest af alt giver vi folk en oplevelse og et genhør med Springsteen’s univers – det brede musikalske udtryk, fra den hårde rock til de mere bløde ballader, hvor teksternes omdrejningspunkt er hverdagslivet og et brændende socialt engagement!”.

The Boss har da også allerede begejstret alverdens trofaste Springsteen-elskere, og ikke kun rundt omkring i Danmark.
“Vi startede ud med en totalt udsolgt åbnings-/premierekoncert i januar på Godset i Kolding. Folk var bare helt vilde – masser af positiv respons og begejstring – vores koncept var bare i orden. Herefter var vi i vinterferien i New York, hvor vi bl.a. spillede på La Fayette på Broadway. En uforglemmelig oplevelse for både publikum og band.”

Talemåden “vogt Dem for efterligninger” kan ikke bruges her, for det er som at være til koncert med The Boss himself! Glæd dig!

 

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63