musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

Webdesign
Gren|Grafisk

The Tom Jones Experience

tom jonesTom Jones er på snart 40'nde år på toppen af poppen med sin umiskendelige stemme, som engang er blevet beskrevet som en blanding af en trumpet og et dyr i brunst.

Tom Jones Experience har dykket ned i detaljen og giver et show der bringer det bedste frem fra Mr. Jones egen karriere. Det legendariske bagkatalog tages under kyndig behandling og vi når gennem en forrygende stribe af hits med en træfsikkerhed der efterlader publikum måbende.

Dette fænomen bør opleves live. Ni superstjerner på scenen: de fedeste blæsere, de lækreste korpiger, det mest groovy orkester, og Thorbjørn Risagers fortolkning af den efterhånden mytiske Tom Jones skikkelse. Alt sammen kombineret i et unikt sceneshow i verdensklasse ... Danmark har aldrig set mage!

Orkestret har gæstet alle landets større spillesteder samt spillet for en lang række firmaer som f.eks. TDC, Nokia, Accenture, IBM, Bank Invest, Dansk Droge, etc.

tomjones tomjones

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63