musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

Webdesign
Gren|Grafisk

Thomas Helmig Jam

Thomas Helmig Jam

thomas_helmig_jam_019

Tag fem wuznip'er: Alle dybt musikalske fyre, fascineret af Thomas Helmig og hans musik. Og denne fascination ér essensen i Thomas Helmig Jam feat. Michael Trier.

Disse fem fyre er vokset op med Helmig siden hans første plade kom i 1985 – på pladespilleren, i walk-man'en, til skolefesten. De har oplevet hans magi lige siden de første gang serverede en kop the for kæresten, smed en Helmig-skive på pladespilleren og fumlende - men desværre forgæves - forsøgte at lirke BH'en op.

De har siden hen oplevet Helmig til utallige koncerter rundt om i landet. Og alle disse oplevelser, efterhånden igennem 2 årtier, kulminerer i bandets fortolkninger af alle de Helmig-sange de elsker og kan på rygraden - spillet med hjertet og med behørig respekt for originalen - med en intensitet som kun kærlighed kan forklare.

Førhen slog de hver især deres folder i forskellige bands - men alle valgte til sidst passionen for Helmig's musikalske kreationer - og Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier var født - og samtidig en garanti for en oplevelse af de fede.

På rekord-tid har Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier opnået kult-status og kanon-popularitet på spillesteder landet over. Og de små steder bringer de store med sig. På reference-listen kan også findes Midtfyns festival 01, 02 og 03 – Langelands Festivalen 02 - 04 - 06 - 08 -DR -  TV2 Zulu - TV3 - Tivoli - Skive Beach Party, Nuuk Grønland,  Tobakken i Esbjerg...og listen fortsætter. Et overbevisende vidnesbyrd om fem fyres ekstreme talent udi det Helmig'ske musik-univers

Det er ikke en overdrivelse, når anmelderne bl.a. skriver "...næsten som at opleve Helmig himself ". Og superlativerne er mange, når Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier atter forlader en scene i Danmark, og kritikerne endnu en gang skal udtrykke deres begejstring sort på hvidt.
Med blandt andre Stupid Man, Jeg Ta'r Imod, Midnat I Europa, Kære Maskine, Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På, Gotta get away, Nu hvor du har brændt mig af,  som bare et lille fragment af sæt-listen - er der dømt stensikker synge-med-fest når Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier er på scenen.

Du skal virkelig gnide øregangene godt før du kan høre forskel.
Gør dig selv og din indre Helmig-fan en tjeneste, og oplev Thomas Helmig Jam – featuring Michael Trier live... ...der er garanti for et smeltet isbjerg!

Thomas Helmig Jam . Feat. Michael Trier er :
Michael Trier : "Thomas Helmig"       Vokal
Hesper Steensbeck                          Guitar
HC Röder                                         Bass
Thomas Moesgaard                          Keys
Henrik Thomsen                               Trommer

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63