musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

Webdesign
Gren|Grafisk

Tommy Seebach Show
tommyseebachshowweb2003

TOMMY
SEEBACH
SHOW

Erik Sletting
og Snoopy

Dette show er lavet som en hyldest til Tommy - en af Danmarks mest professionelle musikere/komponister/tekstforfattere, der har tryllet det ene hit efter det andet ud af ærmet.
Masser af sange er allerede blevet evergreens, tænk bare på f.eks. Disco Tango, Krøller eller ej og Hip hurra, det´ min fødselsdag. Dansevenlige ”syng-med” ting, der spilles i en uendelighed og ingen er i tvivl, når man hører Tommy´s glade stemme, at der her var en person, der levede sin musik helt ud. En helt igennem glad dreng, der var i sit es, når han bare kunne få lov til at spille og synge.  

Erik Sletting er Tommy´s fætter og hvor utroligt det end lyder, har han den samme glade stemme og indlevelse i musikken. Erik har været professionel spillemand i mange år og har selvfølgelig altid haft Tommy´s musik med på repertoiret. Mange har troet at Tommy´s stemme var indspillet på bånd, når Erik har serveret en Seebach sang og selv Ivan Pedersen, bl.a. kendt fra Backseat og Laban, har udtalt: ” Det` løgn – der er ikke to af den slags” , men jo,  den er go´ nok.

Snoopy er backing-band for Erik. Snoopy er med deres mere end 30 års erfaring, et af de mest alsidige og velspillende danseorkestre i landet, der kan få gang i enhver fest. Og selv om det selvfølgelig er Erik, der er i front på Seebach-showet, kan de nok ikke holde sig helt i baggrunden !

Tommy Seebach Show kan engageres som selvstændigt show eller i en kombination, hvor Snoopy også leverer dansemusikken.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63