musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

Webdesign
Gren|Grafisk

Turn on Tina

Tinaturnerjamband01Det danske band Turn On Tina har utrolig travlt i øjeblikket og der planlægges bl.a.  en omfattende USA turné til sommeren 2005

Siden debuten i december 1997 har det danske coverband Turn On Tina givet forrygende koncerter over hele landet. Først under navnet Tina Turner Jam - siden som Turn On Tina.

tinaturner004Turn On Tina består af et solidt sammenspillet hold knalddygtige musikere med Peter Andersen i front som Tina Turner. Han synger sig ubesværet vej gennem Tina Turner klassikere i de originale tonelejer og bevæger sig – og snakker som - Tina Turner!

Peter Andersen er simpelthen Tina Turner's ultimative alter ego!

Tina Turner Jam koncertdebuterede den 21. december 1997 på det etablerede spillested Pumpehuset i København. Debuten blev et brag af en koncert, da hele 600 Tina Turner glade mennesker dukkede op og fyldte den gamle bygning.

De næste år bød på talrige klub- og festivalkoncerter samt en række optrædener og interviews på Danmarks landsdækkende tv-kanaler. Fanskaren voksede, og da Tina Turner Jam ved folketingsvalget i 1998 fra

Landstingssalen på Christiansborg akkompagnerede valgresultatet, vankede der for første gang international pressebevågenhed.

I 2000 sluttede Tina Turner karrieren med en omfattende verdensturné. – En turné, der bragte hende til København, hvor 40.000 fans tog afsked med 'Tina' i 'Parken'. Ved afterparty'et optrådte Tina Turner Jam naturligvis, og rygtet siger at verdensstjernen nikkede anerkendende, velvidende at hendes musik ville blive fremført med den største respekt og med den samme energi, som havde kendetegnet hendes koncerter verden over...

Nok har Tina Turner sagt farvel. Men med Turn on Tina, som bandet har heddet siden 2002, lever sangene og showet videre.

tinaturnerjam03USA turné sommeren 2005

Sommeren 2005 drager Turn On Tina på en omfattende USA turné, hvor det amerikanske publikum nok skal lade sig rive med af den stemning og energi Turn On Tina leverer fra scenen. Der levnes naturligvis plads i kalenderen til at spille festivaljobs i Danmark, så den store danske fanskare ikke skal snydes for en Turn On Tina oplevelse

Turn On Tina i nyt akustisk setup

Også i Danmark er efterspørgslen på Turn On Tina massiv. Derfor har bandet udviklet et nyt akustisk set-up, som er særdeles velegnet til café arrangementer, lukkede job med spisning, center jobs o.s.v. Her kan publikum få en flot og anderledes Tina Turner oplevelse. Det nye akustiske setup kan netop nu bookes til en favorabel pris.

Også på pladefronten sker der nyt for Turn On Tina. I nærmeste fremtid udsender bandet et opsamlingsalbum, hvor der også bliver plads til 2 nye numre.

Turn on Tina består af:

Peter Andersen (vocal)
Jesper Hofmann (guitar)
Claus Langeskov (bass)
Søren Skov (keyboards)
Kim Johansen (trommer)
Gry Trampedach og Anne Murillo (kor)

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63