Alligators
musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam
alligatorsfoto01

The Alligators er:

Morten Kjeldsen: Vokal, Guitar, Piano
Jens Dan: Vokal, Bas
Niels Mathiasen: Tenor Saxofon
Ole Ballund: Trommer, Vokal

Efter over 10 år på landevejen og et godt stykke over 1000 optrædender i ind og ud-land, kan man roligt kalde The Alligators for en af branchens førende og travleste rock´n´roll trio’er.

Gennem årerne har The Alligators indspillet og turnéret med en lang række af rock’n’rollens legender, bl.a. Wanda Jackson, Elvis guitaristen Scotty Moore, The Jordanaires, Johnny „Red River Rock“ Paris, Stan Urban og i flere år fungerede orkestret som fast backing for Mek Pek.

I mellem turnéerne er der også blevet tid til to albums i eget navn, nemlig den anmelderroste „Rock’n’roll Ball“ (1992) og „The History Of Rock’n’roll“ (1996).

I 1998 udvidede The Alligators orkestret med  saxofonisten Niels Mathiasen (Gnags, Thomas Helmig, Henning Stærk).

Stilen kan ingen, der har oplevet The Alligators, være i tvivl om: Svedig og swing-ende rock’n’roll fra en tid hvor maskiner var noget der hørte hjemme i en fabrikshal.

Pressen skrev:

„Ud med maskinlyden og ind med den ægte vare. The Alligators spiller med en varme der siger spar to til mangt og meget. Et fund til enhver fest, hvor baglandet hedder bajere og sprut.“
Peter Nørregård. EXTRA BLADET.

„Med tørre tæsk i guitaren, spartansk instrumentering og den helt rigtige feeling, falder The Alligators aldrig for fristelsen til at overspille, og derfor vinder de og holder rock’n’roll ånden levende.“
Jørgen Bollerup. AMTS AVISEN.

 

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63