Ashbone
musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Ashbone
ashbone2_020
 
Ashbone er et engelsk/dansk super-kopiband fra Århus. De fire gutter har alle mange års erfaring med sig i baggagen. Trods vidt forskellige baggrunde har bandet fundet en stil der placerer sig solidt midt i rocken, pop'en og den klassiske soul. De er super fortolkere af hits fra alle årtier helt tilbage fra tresserne og op til idag.
Med bandets energi og store live erfaring bliver materialet serveret med en helt usædvanlig nerve og intensitet.

Bandets engelske forsanger og guitarist, Ashley Mulford, har haft en lang og imponerende karriere i udlandet med så kendte bands som Sad Café og Mike & The Mechanics. Efter mange plade-udgivelser og turneer rundt i verden, er han nu bosiddende i Danmark.

Samlet har bandet spillet i så forskellige sammenhænge som:
Mike & The Mechanics (UK), Sad Café (UK), Teitur (FO), Mek Pek Partyband (DK), Bigtime (DK) m.fl.

ashbone1_010Ashley Mulford: guitar/sang
Kent Søgaard: keyboards/kor
Carl-Johan Simonsen: trommer
Morten Vestergaard: Bas/kor

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Lyd/lysanlæg
Ashbone har eget lydanlæg som medbringes. Det passer til de fleste mindre arrangementer. Ved større arrangementer samarbejder vi med førende lydfirmaer vedrørende et passende lydanlæg og lydmand.
Vi spiller almindeligvis 2 x 50 min eller 3 x 50 min. Vi kan evt. spille mere eller mindre efter aftale.

Vi spiller i hele landet (private fester, firmafester, byfester, festivaller, spillesteder o.lign.). Vi har et godt samarbejde med DJ's, dinner-pianister mm, som vi kan formidle kontakt til eller som kan hyres med som en del af en samlet pakke.


 

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63