Blue Soil
musikformidlingknap01
Index Blue Soil logo
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Blue Soil spiller blues/blues-rock i den mere rockede ende af skalaen og af den type, der både er danse- og lyttevenlig.

Med musikalsk afsæt i de gamle rødder spilles egne fortolkninger af både kendte klassikere og nyere materiale fra mere og mindre kendte bluesbands. Stilen er energifyldt og heftig med vægten lagt på numre med tryk på.

Band foto

Bandet har nu eksisteret i mere end 3 år, men bandets medlemmer har alle årelang erfaring med adskillige bands og genrer i musikkens verden. Den grundlæggende idé omkring Blue Soil er glæden ved at spille blues-rock-genren, hvilket resulterer i en optræden og stil, der har en afsmittende virkning på publikum.

Blue Soils store inspirationskilder tæller bl.a.: Robben Ford, Stevie Ray Vaughan, Albert Collins og britiske The Hoax, som bandet i øvrigt delte scene med på Djurs Blues Festival ved Hessel Gods i Grenaa, juli 1995. Her cementerede Blue Soilsit ry som et velspillende liveband, der kan få gang i selv det mest generte og stive bentøj, da de overtog scenen efter The Yardbirds.

“Et absolut positivt bekendtskabgedigen omgang rock-blues, der satte mindst lige så meget gang i teltet som Yardbirds.” - Flemming Frederiksen, Amtsavisen Randers d. 7/7-'95.

“Overraskelse på musikfronten... værdig arvtager af scenepladsen efter Yardbirds.” - Ib Asmussen, Aarhus Stiftstidende d. 9/7-'95.

“Og de kalder sig amatører! Det var feeeedt!!!!” - Kenn Lending, konferencier påDjurs Blues Festival 1995.

CD

Blue Soil består af:

  • Steen Møller - Guitar, vokal
  • Thomas Vahle - Bas, kor
  • Vilhelm Vahle - Orgel
  • Klaus Mygind - Trommer, kor

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63