Blues Brothers Souvenir Show
musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

blues_brothers_logoRespekt for Musikken, Respekt for Jake og Elwood, Respekt for Publikum.

I mere end 20 år har The Blues Brothers Souvenir Show bragt budskabet om "The Mission" til festivaler, spillesteder og fester overalt i Danmark. Og altid med respekt og dyb kærlighed til denne soul og rhythm 'n blues-baserede musik, der har været det bærende.

MBluesBrothersfotousik fra de originale Blues Brothers' repertoire, side om side med numre fra samme stil, arrangeret af bandet selv. Musik som formår at gribe publikum, samle dem til én gyngende svedig masse, og skyde dem ud i universet, med en fornemmelse af "Peace, Love & Harmony".

Historien
Det skulle have været en engangsforestilling, men de fynske bluesbrødre blev et kultfænomen, og nu har de efterhånden 350 liveevents bag sig.

I 1986 fødtes idéen, og bandet. Et juleshow på Hansens Værtshus i Odense var det første gig. Det skulle have været det eneste, men succesen var så klar, at der har været juleshow hvert år i Odense lige siden.

BluesBrothersfoto2Udgangspunktet var filmen, men showet har altid levet sig eget liv. Repertoiret er langt videre end filmens, men altid kompromisløst og stilrent. Musikken er bærende, men altid underholdende med masser af partytime.

Med hensyn til kvaliteten er der heller ingen kompromiser. The Blues Brothers Souvenir Show består af et fuldt udbygget 13 mands soulband med blæsere og korpiger, og kommer altid med lyd og lys af høj klasse.

Derfor blev The Blues Brothers Souvenir Show hurtigt et hit på festivaler og spillesteder i hele landet: Midtfyn, Skanderborg, Langeland, Fredagsrock i Tivoli, Samsø Festival, Vig Festival, Pumpehuset, DGI byen osv. osv.

Gæsterne er et kapitel for sig. Det blev nemlig hurtigt tradition at præsentere showet med gæster når der var lejlighed til det. Blandt de gæster som man husker, kan f.eks. nævnes: Peter Belli, Billy Cross, Kim Larsen, Erann DD, Debbie Cameron, Michael Falch, Mats Ronander, Sanne Salomonsen, Nikolaj Steen, Monique, Zindy Laursen og mange flere.

Souvenir showThe Blues Brothers Souvenir Show er:
Allan Hviid: Sang
Kim Westi: Sang
Karin Malmström: Kor
Trine Lunau: Kor
Peter Aagaard: Piano, Orgel, Kor
Søren Bøje: Guitar
Flemming Horst: Guitar
Torben Grønning: Bas
Sune Rahbek: Trommer
Henrik Hou: Trompet
Morten Øberg: Alt og Tenorsaxofon
Hans Mydtskov: Tenor og Barytonsaxofon
Flemming Welander: Trombone

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63