musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

Caspersens Orkester

caspersens_banner_019


youtube_logo

Hør og se video på YouTube
Some Broken Hearts
Mercury Blues


caspersens_orkester_012Historien
I industriferien 2006 blev kimen lagt til hvad der i dag kan beskrives som et professionelt band, bestående af talentfulde musikere med en fælles interesse i, at spille musik på et niveau som ligger et pænt stykke over gennemsnittet. Disse fem unge mennesker spiller med en entusiasme og professionalisme, som overrasker publikum positivt hver eneste gang. Genren er varierende, men deres sound er ikke til at tage fejl af. Musikkendere vil kunne spore en gennemgående fornemmelse af amerikansk Country/Rock/Blues kultur i musikken. Det som primært kendetegner Caspersens Orkester er professionel kvalitet, leveret af dygtige musikere med masser af erfaring.
 
Bandet udtaler om sig selv
"Vi spiller populær, Rock og Country fra de gyldne perioder i såvel dansk, som udenlandsk musikindustri. Det primære for os er; Den fede lyd, lysten til at spille og at levere et godt håndværk som vi kan være stolte af. Og selvfølgelig at give publikum en rigtig god oplevelse. Folk har i øvrigt svært ved at sidde stille når vi rigtig trykker den af!"
 

Trommer
Brian Karlsen

Bas/vocal
Rasmus Jørløv

Leadguitar/vocal
Mikkel Zakariasen

Leadvocal/guitar
Ronny Caspersen

Piano/vocal
Johannes Jensen

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63