musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

Clark Kent and the Superband

CLARK KENT & THE SUPERBAND
Clark Kent returns..
.

clark_kent_01_012Mænd af stål med overnaturlige musikalske kræfter leverer musik i verdensklasse til din fest. Bandet hedder Clark Kent & the Superband.

Kernen i bandet er 5 personer, der udelukkende er professionelle musikere. Efter ønske kan bandet udvides til et 6, 7 eller 10 mands orkester og frit vælge iblandt The Lois Lanes eller The Metropolis Horns, så både korpiger, trompet, saxofon og basun kommer i spil.

Uanset antallet af musikere lover vi, at intet arrangement er for stort eller småt til en aften i selskab med os.

Clark Kent & the Superband har ry for at være et af de bedste liveorkestre i Danmark og kan da også prale af at have spillet sammen med en lang række kendte kunstnere som Dodo & the Dodos og PS12 blot at nævne nogle få udvalgte. Med Clark Kent & the Superband får man et professionelt orkester, der leverer stor entusiasme og energi samt selvfølgelig et smil på læben.

Musikken består af et bredt repertoire af gamle klassikere og nye hits. Så hvad enten du er til U2, The Beatles, Danseorkestret, Kim Larsen, Michael Jackson, Toto eller Joe Cocker så lover vi, at der er musikalske oplevelser for enhver smag.

Bandet tager ikke ansvar for hævede ankler og hæse stemmer dagen derpå...
You'll have a kryptonight - just wait and see.

clark_kent_02_012Clark Kent & The Superband
Mark Dixon: Vokal/guitar
Anders Lauritzen: Guitar/kor
Thomas Albrechtsen: Keyboard/kor
Martin Ahm Nielsen: Bas/kor
Eddi Jarl Sørensen: Trommer/kor

The Lois Lanes
Marianne Lewandowski: Kor/Percussion
Laila Trier: Kor

The Metropolis Horns
Samuel Hejslet: Saxofon
Rune Krogshede: Trompet
Jens Bang: Basun

Clark Kendis
Clark Kent & the Superband har derudover oprettet konceptet "Clark  Kendis", der er rettet til de fester der virkelig skal have noget ud over det  sædvanlige. I denne pakke er det muligt, at få Clark Kent & the Superband i den konstellation man ønsker, og derudover få et fedt indslag af 1 times varighed med en kendt sanger. Ring og hør nærmere om muligheder.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63