musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

Cody McNeil
codymcneil01

Cody McNeil er et nyt band bestående af garvede folk fra det århusianske musikliv

Jan Eskildsen, bas og sang
Poul Strøm, trommer og sang
Per Hougaard, guitar og sang

Sammensætningen af de 3 herrers fortid, nutid - og fremtid - garanterer, at musikken sprudler af liv og „gang i den“, så hvis du er til rock- blues-, country- eller soulmusik - og masser af 3-stemmige kor, så er det her!

Per er også aktiv i Creedence Clearwater Review (- som tilfældigvis spiller Creedence-musik) og i De Tavse Mænd (- som ikke kommer for at fortælle anekdoter, men for at spille - og synge - soul, rock, blues m.v.).

Poul slår også sine folder (og tønder) i De Tavse Mænd, i Slænget (Beatles-orkester), i Kent Thomsen & the Rich Ones og i diverse jazz-sammenhænge. Af og til spiller han folk-rock med Mac P’sens. Han er i øvrigt en ivrig deltager i jam sessions.

Jan deltager i Mortens Trio (rock-blues-country), i 60’er-bandet Aksel & the Hooligans, og Bluegrass Boulevard (amerikansk „cowboy-musik“).

Musikalsk ligger vægten på rock, blues og soul, men med Cody McNeil kan du f.eks. også komme på en „tur til Nepal“ eller „Oppe i træet“ med gammel hippiemusik.

Cody McNeil er perfekt til firmafester og familiefester,
- ja, i det hele taget til fester !

Cody McNeil er godt mod hovedpinen !
Cody McNeil spiller kodyl musik !
Cody McNeil „løfter taget“ !

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63