musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

Deloreans
deloreans08010
deloreans_logo06

DeLoreans er et 80'er konceptband med en sjældent hørt tro 80'er lyd, krydret med en tre mand stor blæsergruppe, der giver lydbilledet et løft man kun hørte til de helt store live koncerter i 80'erne.
Bandets kvindelige såvel som mandlige forsanger gør det ud for bandets frontprofil. De formår som resten af bandet at komme ud over scenekanten med en sådan udstråling, at man helt drømmer sig tilbage i tiden.
Med DeLoreans er der lagt op til det helt store 80'er show. Find de gamle stonewash gulerodsbukser og solbrillerne med spejlglas frem, og gør dig klar til en tur i Delorean-tidsmaskinen. 
Bandet sætter dig bag rattet og sender dig tilbage til 80'erne med de udødelige hits som: Wouldn't it be good, We built this city, The power of love, Runnin' in the family, The heat is on, I wanna dance with somebody, Would I lie to you, Straight up ... hits du simpelthen ikke kunne stå stille til dengang og heller ikke kan i dag!

VOKAL - LINE HOUGAARD OTTOSEN
VOKAL - JOHANNES LUMHOLT
BAS - KIM MARTINY
GUITAR, KOR - CHRISTIAN EGESKOV
KEYB, ORGEL, PIANO, KOR - JAKOB GRAVERSEN
TROMMER, KOR - FLEMMING HOLTEHUS
TROMPET - THOR ERIK LANGSETH
ALTSAX - JOHS "GROWL" GRØNAGER
TROMBONE, KOR - ALLAN LETH

deloreanskollage016

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63