Fede 80'ere
musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

fedefirsere_banner

Bandet som genintroducerer musikken fra den bedste tid.

youtube_logo

http://www.youtube.com/watch?v=VqY_PpstPf4

http://www.youtube.com/watch?v=_sykEWe1qIQ

Det er sommer og solen skinner fra en skyfri himmel - Skateboardet er lige introduceret - og gutterne spiller seje i deres ruskindsjakker, Ball-shirts med flagermus-ærmer og converse sko. Yoyoerne fra Coca Cola og Fanta spinder "hunde over plankeværket". De seje fra ungdomsskolen har tunet deres Yamaha 4-gear og prøver at få omdrejningstælleren til at nå nye højder. I radioen spiller de Rick Ashley, Samantha Fox og alt det danske musik med Kim Schumacher bag mikrofonen. Kammeraterne skal i aften hjem og se TOP GUN og Dirty Dancing og Tilbage til fremtiden - derfor skal alle i døgneren og købe Huba Bubba, Shake og Yankee. Pigerne har permanentet deres hår, fundet de flotteste benvarmere frem - og taget de smarte "sorte gummi-ringe" om håndleddet.

fedefirsere_posterMor og far sidder hjemme og ser TV-avisen, noget med et dansk militærskib som hedder Peder Skram - som har skudt et missil ind i et sommerhusområde på Sjællands Odde.

På værelset drøner ghettoblasteren for fuld tryk med Tøsedrengene, One Two, Sanne Salomonsen, Thomas Helmig, Ray-dee-ohh, Danseorkestret og Dieters Lieder.. Det fedeste fra 80erne...

Ta´ med os tilbage i tiden - tilbage til de fede 80ere.Bandet:
Rikke – forsanger
Paolo – trommer
Claus – guitar
Anders – bas
Mikkel – keyboard/backingvocal

Referencer
Bandet har som helhed blot nogle få, men gode referencer. Ikke mindst har bandet modtaget mange roser efter deres dansevenlige koncerter.
Uddrag af koncerter:
Skanderborg Festival, 2003 - Gazstation Århus, 2003 - Scanad Udviklingsbureau Århus, 2003 - Gazstation Århus, 2004 - Skanderborg Festival, 2004 - DTC Jyllandsringen, 2004

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63