Heartbreak Hotel
musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam
heartbreakhotel

Rock´n Roll - Straight from the Heart!

Heartbreak Hotel står for rock’n roll. Som vor mor lavede den. Uden omsvøb. God at lytte til, men endnu bedre at danse til. Sange man kender og elsker - og simpelt hen ikke kan sidde stille til...

For nogen tid siden sad 5 musikere og snakkede sammen. Og så var det de kom til ait spørge sig selv - og hinanden - Hvad nu hvis det for en gangs skyld var os, der var publikum eller gæster til en fest? Hvilken musik kunne vi tænke os at høre? Og hvad kunne måske ligefrem give os lyst til at - danse?

Øjeblikkeligt røg det gennem luften med navne på bands, sangere og hits: Rolling Stones, Steppenwolf, Kinks, Elvis og Beatles nævntes igen og igen. Men også navne som Neil Young, Chris Rea, Ry Cooder og Van the Man var med i samtalen.

Og før eller senere kom de til den uundgåelige konklusion - Hvorfor laver vi ikke et band, der spiller den slags musik? Gedigen rock’n roll der rykker og som man bare er nødt til at bevæge sig til?

Hermed var Heartbreak Hotel født. Et par studiedage blev booket og en CD indspillet, sådan ligesom for at anskueliggøre konceptet. Og nu er drengene klar til at „Rock the House“ til enhver festlig lejlighed.

Og hvem er de så, disse herrer?

Ivan Sand, voc., guit. Har en fortid i egne bands som Rust og Sand og har indspillet 6 CD’er under eget navn. Af mange kendt som Danmarks svar på Neil Young, men det er kun en lille del af historien - I Heartbreak Hotel kommer han ud i alle hjørner af rock-repertoiret.

Anders Lampe, guit. - har spillet rock fra barnsben og gør det altså stadig. Anders er i øvrigt den eneste, der har lært det sådan rigtigt - i USA endda..

Georg Olesen, bas. Shorty lægger bunden i Heartbreak Hotel, sådan som han også gør det i mindre kendte sammenhænge som f.eks. TV2, Lis Sørensen og andre.

Mogens Balle, keyboards. Mogens har spillet rock lige fra det hed pigtråd i bands som Bamses Venner, Big Joe Band m.fl.

Arne Østergård, trommer. Tæt på titlen som Danmarks Travleste Trommeslager og aktiv i bl.a. Sky of Blue, Djursland Spillemænd, diverse bigbands, undervisningssammenhæng o.m.a. Men Heartbreak Hotel måtte han simpelt hen have med..

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63