Hitbusters
musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

OM HITBUSTERS
hitbusters_020
 
Hitbusters er et rendyrket festband og konceptet er enkelt - kun de ALLERSTØRSTE HITS er på repertoiret når fem af Danmarks svedigste og mest tændte musikere går på scenen.

Du får dansevenlig musik som alle kender og kan synge med på, men det bliver aldrig hakkebøf-agtigt. Varemærket hos Hitbusters er nemlig at levere de velkendte og elskede megahits i superlækre og gennemarbejdede live-versioner, som du får svært ved at sidde stille til.

Hitbusters er hurtigt blevet kendt som bandet med det mest aktuelle musik og du kan være sikker på at høre ørehængerne fra de hotteste nye kunstnere som Katy Perry, Alphabeat, Gavin DeGraw, Rihanna, Nelly Furtado, James Morrison,, Lizzie m.fl.
Men selvfølgelig bliver du heller ikke snydt for klassikere som ”Regndans”, ”Den Jeg Elsker”, ”Blame It On The Boogie” og ”Simply The Best”.

Hitbusters’ yderst stærke frontfigur Christina Chanee kender mange i forvejen fra ”Sanne Jam” og har man oplevet hende i den sammenhæng, er yderligere præsentation unødvendig. Der er dømt fuld knald på showet og en helt fantastisk stemme. Resten af bandet består også udelukkende af professionelle og superdygtige musikere, der ved hvordan man leverer varen og får musikken ud over scenekanten.

Kort sagt: Hitbusters ved hvordan man starter en fest - og de elsker at gøre det! Et perfekt band til f.eks. firmafesten.

Ready to party…who you gonna call?

Hitbusters er:
hitbusters_logo_06
Christina Chanée - Vokal
Anders Steen Hansen - Keyboards/Vokal
Nikolaj Bloch - Guitar/Vokal
Anders Borre – Bas/Vokal
Johannes Gissel – Trommer

Referencer:

Café Kellerdirk, København
Søpavillionen, København
Damhuskroen, København
Franck A, Odense
TCD
DONG Energy
Skovlunde IF
Rambøll
Novo Nordisk
..samt div. privatarrangementer

hitbusters_publikum_08
hitbusters_010

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63