Hits
musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

HITS er et unikt koncept på den danske musikscene. Orkestret tilbyder, at du som arrangør selv kan bestemme repertoiret til din fest.

Ud fra en liste på over 150 numre, vælger du netop dem, som du ønsker, HITS skal spille.
hits_nr1_010
Du kan også vælge, at dine medarbejdere, venner, kolleger eller  ansatte kan logge ind på HITS' hjemmeside og stemme på, hvilke numre de gerne vil høre den pågældende aften. De numre, der får flest  stemmer, bliver så spillet af det alsidige orkester.

HITS består af en række topprofessionelle musikere, der bl.a. spiller / har spillet med: Poul Krebs, Sko & Torp, The Blues Brothers Souvenir Show, Le Freak, Booze Brothers, Mads Langer, De Syngende Lussinger, Ivan, Fede80ere, Serras og mange flere ...

HITS har altid en lydtekniker, en scenemedhjælper samt lyd – og lysanlæg med, så det eneste du skal gøre er at booke orkesteret.
... Så klarer vi resten!

HITS REFERENCER: ARRANGØRERNE UDTALER:

"Til en for øvrigt forrygende fest i Skanderborg, havde vi hyret "HITS" til at forestå underholdningen. En aldersmæssigt broget skare af både unge og gamle, fik ALLE uden undtagelse indtaget dansegulvet! 
Et festfyrværkeri af danse-hits blev fyret af med så stor professionalisme og overbevisning, at man simpelthen ikke kunne sidde i ro! Jeg kan på det varmeste anbefale "HITS", hvis I ønsker at få  tændt alvorligt op under jeres fest!"

Jesper Philbert,Production Manager,Skanderborg Festivalen


"Til Systematics årlige forårsfest havde vi i 2006 hyret "HITS" til at sørge for underholdningen. De mødte op med et professionelt, og  samtidig meget entusiastisk show, hvor de sendte det ene forrygende  hit efter det andet ud over dansegulvet. Alle uanset alder, køn og  stilling var ud at røre sig og var enige om, at det var kanon fed  musik. Vi kan på det varmeste anbefale "HITS", hvis der skal gives  gas til jeres næste fest!"
Hans-Henrik Olesen, Personaleforeningen, Systematic A/S, Århus

hits_ena_06
"HITS er hits på hits og det smager som det lyder: Sprødt og fortryllende. Genialt koncept!"
Jonas "Pindhund" Hallberg, Danmarks Smukkeste Festival, Skanderborg.


HITS REFERENCER: PUBLIKUM  UDTALER:

"En oplevelse af de store! Jeg blev båret rundt af ørehængere, der på  en sublime måde fik lyd, lys og vokaler til at gå op i en højere  enhed. HITS er et orkester, der på den overbevisende måde håndterer  den svære kunst at komme ud over scenekanten, med numre vi bare aldrig bliver trætte af! Det var første gang jeg havde fornøjelsen at  opleve dem, men bestemt ikke den sidste. En ny begejsret HITS'  publikummer er født!"
Anders, Århus

"Tak for en forrygende fredag 23.06 på Train. Vi (0s Ø-flygtninge)var taget hele vejen fra hovedstaden for at  opleve dette kanonkoncept.
Ingen tvivl - only the strong will survive - og det her er HØJ klasse.
Leve HITS og andre fantastiske påHITS.
Vi krydser gerne op til flere broer kommer gennem mange byer og  tilbagelægger adskillige kilometer for at opleve sådant et brag igen."

Kenneth, Horsens & Jørn, Brøndby Strand + Christina & Barno, Østerbro

"Tusinde tak for en kæmpe oplevelse og en fantastisk aften!! Det gik  jo helt forrygende og "strygende". Findes der noget bedre end drinks  og masser af HITS??? Jeg kan ikke komme på noget!! Håber vi ses  igen.... meget snart og forhåbentlig med noget stryg igen!!!"
Inger, Århus

"HITS?? Det skal jeg love for! Med Danmarks bedste musikere, fede, groovy sangstemmer, genialt koncept og en massiv, pulserende energi  der rækker længere ud end til publikum, er HITS de bedste at  tilbringe en aften sammen med. Sådan skal musik spilles."
David, Århus

"Super fest stemning med masser ar energi. Jeg dansede faktisk, og  det sker ellers aldrig...."
Rikke, Århus

"Et super genialt og gennemført koncept der sætter publikum i  centrum. HITS leverer underholdning i høj klasse - de er bragende  dygtige."
Ditte, Århus

"HITS overraskede mig meget. De spillede 90% af de hits jeg havde  stemt på. Og de spillede dem godt og som om de aldrig havde lavet  andet. Federe måde at holde fest, kan jeg ikke forestille mig… Ud med  Dj's - Ind med HITS…"
Anders, Århus

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63