Ingvar & Bandet
musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Ingvar Og Bandet
Glem alt om Cuba krisen, Vietnam krigen og mordet på JFK
60`erne var også en masse fed musik

ingvar-og-bandet-020
 
youtube_logo

https://www.youtube.com/watch?v=fAQRVE71bwM
https://www.youtube.com/watch?v=Z9XKaAMmwUs
https://www.youtube.com/watch?v=LoQB9qm-YpI
https://www.youtube.com/watch?v=zfXux-bhAsk

I den sidste snes år har en konstant efterspørgsel bragt Ingvar og Bandet land og rige rundt med bl.a koncerter på flere festivaler eksempelvis Ringe og Tønder festivalerne. 

Ingvar og Bandet er stadig on the road året rundt, og der er ingen leflen eller logren når de når de fyrer deres tre timer lange rock show af. Det er musikken fra det 20. århundredes 6. årti der står hjertet nærmest og efter så mange år på de danske scener er bagkataloget svulmet op og indeholder de fleste af periodens vigtigste sange fra rockens spæde start i midten af 50erne, med kunstnere som Elvis, Chuck Berry og Little Richard, ind i de tidlige 60ere med Sam Cook og Ben E. King, over guldalderen fra 64-67 med The Kinks, Cat Stevens, Manfred Mann og Monkies og til Creedence Clearwater Revival, Van Morrison og Steppenwolf som dominerede, den mere levende del af rockscenen, fra 68 og til periodens slutning i 1970, hvor The Beatles blev opløst. The Beatles sange er naturligvis repræsenteret i rigelige mængder. Det samme gælder de to andre helt store stilskabere, RollingStones og Bob Dylan.

Ingvar og Bandet præsenterer denne aften desuden sangene fra Ingvar og Bandets seneste cd. " North Bound ", som indeholder en samling Engelske og Amerikanske Folk, Rock og Pop klassikere fra 50 erne  60 erne og 70 erne. Kort sagt er der lagt i ovnen til en rigtig fed aften og et solidt genhør med nogle af 60’ernes mest iørefaldende hits.

Bandet består af:
Ingvar Frydkjær: Sang, guitar og mundharpe.
Per Hougaard : Guitar og kor.
Michael Wedgwood: Bas og kor
Torben Kastbjerg: Trommer og kor.

Efter utallige opfordringer er der nu blevet etableret en kobling mellem Ingvar & Bandet og Ingvars ONE-MAN 60er ROCKSHOW, som har hærget de danske værtshuse og spillesteder de seneste år


 

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63