Live Jukebox
musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Live Jukebox
er den levende jukebox

juke_mads juke_morten juke_petsi
juke_rytter juke_sofia


Ud fra en repertoireliste på hele 100 numre kan der frit vælges, så alle får mulighed for at få opfyldt netop deres ønske. Dette gør Live Jukebox velegnet til at alle former for festlige lejligheder.

Live Jukebox spiller numre fra 50'erne og 60'erne frem til i dag, alle med samme intensitet, nerve og energi. Repertoiret indeholder mange danske numre, specielt fra 80'erne, såsom Sanne Salomonsen, Ray-Dee-Ohh, Dodo & the Dodo's og mange flere.

Bandet er et erfarent liveband, og hver musiker har mange års erfaring på bagen!

Live Jukebox har sit hovedsæde i Århus, selv om bandet har rødder så forskellige steder som Ribe, Viborg, Århus og Færøerne! Deres kærlighed til den gode melodi og den swingende fest har bragt dem sammen, og Live Jukebox er et band der rykker 100%, både indbyrdes og på scenen.

Bandet har skabt et unikt koncept, hvor du får den klassiske jukebox's alsidighed, kombineret med energien og nærværet fra et professionelt og velspillende liveband.


 

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63