musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

Mama Soul Band

MAMA SOUL BAND

mamasoul_blauenfelt_020
 
Fuld fart uptempo grooves der får enhver op på tæerne og ud at danse

Tv-vært Jens Blauenfeldt har i årevis lavet populære tv-programmer. Men samtidig også spillet soul/disco i MAMA SOUL BAND. Han er en dygtig keyboardspiller og har håndplukket en karismatisk og udadvendt sangerinde og et garvet hold professionelle musikere.
MAMA SOUL BAND spiller en yderst eftertragtet blanding af soul og disco. Og aldrig stillestående lounge-musik. Kun uptempo hits!

Kapelmester Jens Blauenfeldt forklarer:
- Langsom musik er fedt at lytte til, men MAMA SOUL BAND er sat i verden for at optræde for dansende mennesker. Derfor kører 99 % af MAMA SOULs sange i 120 ”beats per minute plus”, dvs. musik der får publikum op af stolene og ud på dansegulvet, fortæller Blauenfeldt, der over en årrække er blevet landskendt via programmerne: ”Kender Du Typen”, ”Aftenshowet”, ”Hjerterum”, og ”Årets Kok” og nu er aktuel i ”Masterchef” på Tv3.

En fest der swinger
Blauenfeldt har sammensat sit band med professionelle musikere, der har spillet live (og indspillet) med Cecilie Norby, Bobo Moreno, Søs Fenger, Take Five, Roy Richards & Funky Friends. Musikere som både er swing-kings og kan underholde.
- Målet for os er festen. Gøre folk glade og få dem til at danse, og det gør det endnu sjovere for os at spille, siger Blauenfeldt

Fuld fart groove derudaf
MAMA SOUL BAND fyrer soul/disco-kendinge af med Michael Jackson, Jamiroquai, Earth, Wind and Fire, Aretha Franklin, Peter Gabriel, Doobie Brothers, Chaka Khan, Rolling Stones, George Benson, FAME , Stevie Wonder m.fl.
- Vi har kun valgt sange, som folk kender, og som vi véd, indeholder uimodståelige beats der rykker i publikum. Fuld fart fremad, understreger Jens Blauenfeldt.

youtube_logo

Lyt her


Er forberedte til fest
- Vi øver som gale, for dét fortjener publikum, nu hvor de tager en aften ud af kalenderen og bruger den på os. Så skal man give alt tilbage og performe med hele hjertet, siger Jens Blauenfeldt, som lige lemper lidt på up-tempo-idéen.
MAMA SOUL BAND har én enkelt langsom sjæler på repertoiret:
- Ja, der skal jo også liiige kæles lidt derude på dansegulvet, det skal der også være plads, siger keyboardmand Blauenfeldt, der også synger og spiller via en såkaldt ”vocoder”: En anderledes og fantastisk spændende keyboardlyd, som man sjældent oplever i Danmark.

Udadvendt band
Ingredienserne i MAMA SOUL BAND er:
– de fedeste dansenumre fra 70’erne, 80’erne og 90’erne.
– fem legesyge musikere.
– en god portion humor, der spreder sig fra scenen ud til publikum.
–musikalske overraskelser.
Det hele blandes sammen i en cocktail af hygge, fest, charme plus en dygtig sangerinde, rullende piano, tung bas, sej spade og groovy disco/soul-rytmer.

MAMA SOUL BAND er:
Line Mathilde Jonasson: Vokal
Jens Blauenfeldt: Keyboards, vokal & vocoder
Jesper Kjøller: Bas
Per Mjöbäck: Guitar
Morten Buschmann: Trommer
Musikere som har spillet med bl.a. Larry Carlton (US), Cæcilie Norby, Bobo Moreno, Søs Fenger, Scott Henderson (US), Take Five, Roy Richards & Funky Friends, Povl Kjøller Band, Joe Pass (US), Chuck Rainey (US) og Louise Hoffsten (S) m.fl..

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63