musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

Martin Valsted Trio

Martin Valsted Trio

martin_valsted_trio_012Martin Valsted Trio er en dynamisk trio, der tager udgangspunkt i den gode melodi og ønsket om at skabe en god stemning. Trioen har gjort det til sit speciale at fortolke numre fra den danske sangskat, hvilket de gør med stor personlighed og charme. I valg af sange lader de sig ikke begrænse af hverken tid eller genre, så repertoiret spænder vidt, og bevæger sig fra gamle viser, over de folkekære hits, til numre hentet fra den nyere popmusik. Alt sammen i trioens egne, til tider finurlige, instrumentale arrangementer, hvor tingene indimellem bliver vendt på hovedet, men hvor genkendeligheden er i fokus - som når de bl.a. tager Aqua´s ”Cartoon Heroes” under kærlig behandling, eller vender op og ned på Kim Larsens ”Midt om natten”. Med klassikere som ”Man binder os på mund og hånd”, og måske en kærlighedssang eller to, ønsker trioen at tage publikum med på en rejse i musikken, som forhåbentlig sender dem hjem med en god musikalsk oplevelse i bagagen.

Trioen består af:

Martin Valsted – Pianist og kapelmester
Martin er en efterspurgt pianist, som har spillet en masse koncerter i ind- og udland, både som solist og som medlem af diverse orkestre. Derudover bliver Martin ofte brugt som studiemusiker, og har senest medvirket på ”Jetpetz”´s album, som bl.a. har været spillet på P4, samt med bandet Passtime Poets der bl.a. har været i rotation på dansk, tysk, færøsk og grønlandsk radio.

Bjarne Christensen – Bassist
Bjarne er en anerkendt bassist, som bl.a. spiller med Sigurd Barret og Søren Sebber (pianist i ”Hit med sangen”). Bjarne er bassist på Amin Jensens nye ”Stort 2”, og har ligeledes været fast bassist i husorkesteret i DR´s udsendelse ”Musik ved fjorden” og i Anders og Peter Lund Madsens show ”Mr. Nice Guy”. Bjarne har gået på Det Rytmiske Konservatorium i København.

Björn Jönsson – Trommer
Björn er en eftertragtet trommeslager, og har et langt cv som tæller bl.a. Søs Fenger, Sanne Salomonsen, Nikolaj Steen og Zididada. Han er derudover trommeslager i musicalopsætningerne af ”Matador” og ”Olsen Banden”. Björn er uddannet fra Det Rytmiske Konservatorium i København.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63