musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

Medley

medley_logo_018

youtube_020 Se video på YouTube

MEDLEY er et populært band fra Vestsjælland. Bandet har eksisteret siden årtusindskiftet og har spillet til utallige arrangementer i hele landet. Selvfølgelig på Sjælland, men også på spillesteder i Jylland, på Fyn og i Københavnsområdet, bl.a. på Bakken - og såmænd også i den absolut nordligste del af landet, nemlig på Grønland. Og opgaverne har været blandede: Fra bryllupper og fødselsdage til store firmafester, julefrokoster og byfester.

medley_foto_010De 5 musikere i MEDLEY har stået på den danske musikscene i tilsammen 140 år! Det skulle sikre en rutine lidt ud over det sædvanlige, og du kan trygt overlade scenen til MEDLEY til dit næste arrangement!

MEDLEY spiller ørehængere fra de seneste 50 år: Rock'n'roll, rhythm & soul, disco, pop og rock. Og fra et imponerende repertoire på op imod 100 numre tilpasser MEDLEY sin playliste til det enkelte arrangement. Navne som Beatles, Abba, Cher, Tina Turner, Donna Summer, Phil Collins, Rugsted & Kreutzfeldt, Sanne Salomonsen, TV2, Gasolin og mange andre dukker op i løbet af aftenen - i MEDLEYs festlige fortolkning med danse- og syng-med-garanti!

Derfor tør vi godt love, at der er lagt op til fest, når MEDLEY går på scenen. Vi ser frem til at gøre dit næste arrangement til en endnu bedre oplevelse for dig og dine gæster!
 
Det siger de om os...
Kanongod koncert i går. I er de bedste!!! Og det er vi flere der er fuldstændig enige om. Vi nød jer oppe fra volden...
Carla, der var til Picnic-koncert i Korsør

Hermed vil vi meget gerne sige 1000 tak fordi I var med til at gøre vores bryllup til et BRAG af en fest. Vi var ovenud UTROLIG tilfredse og ALLE vores gæster var vilde med jer! I må også meget gerne hilse pianisten som spillede under middagen og sige at han var FANTASTISK!
Mette & Thomas, nygifte fra Frederiksberg

Tak for en flot indsats. Roserne fra gæsterne fortsætter også i dag.
Næste gang jeg finder en festlig anledning, er I selvskrevne!
Jan, der fejrede sin 50-års dag i Holbæk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63