musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

MEK PEK & the Debitors

MEK PEK & the Debitors

MEK PEKMEK PEK HAR I MANGE ÅR HAFT EN STOR KÆRLIGHED TIL 5O'ER ROCK'N'ROLL, HVILKET MANGE HAR OPLEVET TIL KONCERTERNE MED "STJERNERNES FRITIDSBAND" HOUNDDOGS ALLSTARS
I 1994 UDSENDTE HAN OGSÅ EN CD, UNDER NAVNET MEK & THE PEK'A'BILLIES.
PÅ CD'EN FINDER MAN MANGE AF 80'ERNES DISCOHITS, ARRANGERET I ROCK'A'BILLY VERSIONER.

I DAG TAGER MEK PEK UD MED SIN ROCK'N'ROLL TRIO (GULVBAS, TROMMER OG GUITAR) OG LEVERER ET SHOW MED HUMOR, GANG I'EN OG HITS FRA DENGANG, SUPPLERET MED ET PAR AF SINE EGNE LEGENDARISKE HITS, SÅ SOM: PIGEN & TROMPETEN, SKA' BEAT, ÅH ABE M.FL.

"THE DEBITORS" BESTÅR AF 3 GARVEDE MUSIKERER, DER TIL DAGLIG OGSÅ SPILLER I BL.A. MEK PEK OG HABBASUTTERNE, SOM NU ER PLADEAKTUELLE MED CD'EN "GUM GUM GUMMIAND"

THE DEBITORS
CD - coverGUITAR & KOR: MIKA VANDBORG
BAS & KOR: ALLAN NAGEL
TROMMER & KOR: JENS DAUGAARD

MEK PEK ER KENDT FOR MANGE TING: FILM, TEATER, TV OG SELVFØLGELIG SOM SANGEREN OG MUSIKEREN, DER KAN SÆTTE GANG I ENHVER FEST.
MEK PEK STARTEDE SIN PROFESIONELLE KARRIERE, SOM BASSIST I PUNKBANDET LOST KIDS I 1979, 15 ÅR GAMMEL.

I 1981 STARTEDE HAN MEK PEK PARTY BAND OG FRA '85 TIL '87 VAR HAN TROMPETIST HOS KIM LARSEN I CIRKUS HIMMELBLÅ OG PÅ PLADEN / TOURNEEN FORKLÆDT SOM VOKSEN.

l 1987 HED BANDET MEK PEK & THE ALLRIGHTS, SOM HITTEDE MED PIGEN OG TROMPETEN, LILLE FRK.HIMMELBLÅ, CHECK MIN MAMBO, KLAPPEKONKURRENCEN M. FL

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63