musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

Men In Black Band

Men In Black
 - Pop og Rock fra flere årtier


men_in_black_020

Men In Black er et vaskeægte rock og pop band, der altid er klar til at levere varen tæt og nærværende.

Hovedvægten i repertoiret er hentet fra 50’erne, 60’erne og 70’erne, men gode, holdbare hits fra nyere tid har også sneget sig ind i repertoiret.

Her en kort opremsning af nogle af de navne, der har leveret numre til Men In Blacks repertoire: Beatles, Rolling Stones, Elvis, Buddy Holly, John Denver, John Fogerty, Bob Dylan, Leonard Cohen, Eric Clapton, Bob Marley, Gasolin, Shubidua, Poul Krebs, C. V. Jørgensen, Dalton og naturligvis også Johnny Cash.

Men In Black er et band med festgaranti uanset om du skal danse eller bare har lyst til at synge med. Bandet findes også som levende jukeboks, hvor publikum har indflydelse på aftenens forløb. Det er musik for mange aldersklasser.

Bandet er sammensat af rutinerede musikere, der er vild med at lever varen og komme ud over scenekanten. Bandet lægger vægt på at både det insrumentale og vokale går op i en højere enhed.

Grundstammen i Men In Black er:
Peter Egsmark, vokal og guitar
Ebbe Lautrup, elguitar og vokal
Lars Borup, elbas og vokal
Anders Klode, trommer og vokal

Holdet suppleres ofte med saxofon og/eller piano/orgel

men_in_black_wide_020


 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63