musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

Mogga

mogga_foto_logo_010Mogga er en århusiansk trio som spiller et bredt udvalg af pop- og rock-hits fra de sidste 40 år: Klassikere såvel som nye hits, og danske numre såvel som engelske og amerikanske. Musikken er enkel og ligetil, men de tre musikere forstår at fylde rummet ud med bl.a. korarrangementer og en god rockguitar.

Ideen bag Mogga er at spille sange, der ikke er hørt med hundredvis af kopiorkestre før - men som alligevel er sange alle kender.

Mogga er tre garvede musikere med årtiers erfaring, og samtidig tre mennesker som er unge nok til altid at have fingeren på pulsen. De har hver især spillet i et utal af sammenhænge og på alt fra bodegaer til store festivalscener. Trioen kan med garanti sætte gang i en fest, uanset om det er ved en byfest, en privat fest eller på et værtshus.

Mogga består af:
Anders Carstensen - guitar & vokal
Helle Klein - bas & vokal
Erik Sørensen - trommer & vokal

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63