Road to Cairo
musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

road_to_cairo_016

Bandet Road To Cairo´s (RTC) repertoire består først og fremmest af coverversioner af 60'ernes og 70'ernes bedste rock og blues-numre. Det er numre som bl.a. Steve Miller, Joe Cocker, Beatles og Procol Harum har gjort kendte, som RTC nu giver sit eget stempel.

En aften med Road To Cairo er altid en særlig oplevelse med dygtige og garvede musikere, der giver sig fuldt ud i den musik, de brænder for.

- Der bliver hurtigt trængsel på dansegulvet -

Udgangspunktet for Road To Cairo er den fælles begejstring for de stærke melodier fra dengang - respekten for dem - men også modet til - med mange års musikererfaring at give numrene en drejning, så man kan høre, det er RTC, der står på scenen. Udover coverversionerne byder repertoiret på enkelte egen-kompositioner, inspireret af amerikansk rock og blues.

Musikerne i Road To Cairo har i tidens løb været langt omkring. Udover rocken som er samlingspunktet, har der været afstikkere til jazz, afro og folk, men i Road To Cairo er musikerne samlet om den musik, de er vokset op med - og elsker - og ikke mindst elsker at spille. 

Road To Cairo er:
Flemming Bülow Poulsen, vokal, percussion; 
Niels Bak, guitar, kor;  
Jesper Hjarne Olsen, bas, kor; 
Jens Bech, trommer
og  Lasse Løgager, guitar, kor.
 

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63