musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

Shaky Ground

SHAKY GROUND

shaky_ground_012”What’s Shaking” er titlen på Shaky Grounds seneste og samtidig første album i eget navn.
Albummet er en hyldest eller på godt dansk en tribute til de folk og den musik som har været essensen i Shaky Grounds mere end 20 årige karriere. En karriere der har budt på mere og flere oplevelser end det er de fleste forundt og samarbejde med en lang række kendte solister fra ind- og udland.

Med et pladesalg på mere end 400.000 eksemplarer og i nærheden af 1000 koncerter er og bliver samarbejdet med Henning Stærk det absolutte højdepunkt i karrieren, men også indspilningen af albummet ”Indian Child” fra 1993, med den amerikanske guitar legende Link Wray, står højt på listen!

 Foruden de to nævnte højdepunkter, skal også samarbejdet med norske Henning Kvitnes fremhæves, idet den lille norske sangskriver, som for øjeblikket nyder stor succes i hjemlandet, ikke kun medvirker på 3 sange på albummet, men ligeså har været inspirator på projektet. Shaky Ground og Henning Kvitnes har endvidere lavet en hel del turneer sammen igennem de sidste 10 år.

Amerikanske Dan Baird fra Georgia Satelittes, har også været en tur i ringen med Shaky Ground, det er blevet til et par turneer og festivaljobs på bl.a Roskildefestivalen i 2003, og den karismatiske og humoristiske rock’n’roller, har været som sendt fra himlen og givet Shaky Ground fornyet energi og luft under vingerne!

Ydermere har Shaky Ground indspillet, turneret eller arbejdet sammen med navne som Poul Krebs, Søren Sko, Ester Brohus, Peter Belli, Lars Atterman, Rock Nalle og sidst, men ikke mindst Michelle Birkballe, som Shaky Ground har spillet rigtig meget sammen med igennem de seneste år.


Shaky Ground:

Niels Ole Thorning: Keyboards
Jan Mols: Guitar, vokal
Erik Lodberg: Trommer
Erik Jepsen: Guitar
Jacob Skytte: Bas
Ulrik Bust: Saxofon
HC Erbs: Trumpet

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63