musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

SLIQUE
Slique

SLIQUE
ROCK'N'SOUL

SLIQUE ROCK'N'SOUL:
"Sjællands mest dynamiske liveband"
spiller ørehængende, dansevenligt, sveddryppende cover funksoulrock med et superenergisk sceneshow!!! Det kan både ses og mærkes, at bandets frontfigurer har flere danske atletikmesterskaber bag sig, og den succes de tidligere lagde for dagen i deres idræt er nu overført til musikscenen, som spænder fra de største halfester til de mindste dansegulve's private fester. Intet job er for stort eller for småt for SLIQUE, der selv stiller med komplet P.A.anlæg, lys og røg.

SLIQUE's musikere formår at kombinere ungdommelig udstråling med en spillemæssig stor erfaring fra utallige jobs gennem mange år; således er SLIQUE bl.a. blevet nr. 2 ved de danske 60'er rockmesterskaber,  de har meget naturligt spillet under kampene i flere danske volleyballmesterskaber i KB Hallen og Århus Stadionhal,  de har spillet på flere kendte københavnske spillesteder som Woodstock og Lades Kælder,  de har spillet på hotte ungdomsdiskoteker, og de har været populært supportband for kendte bands i fx Elværket i Holbæk.

SLIQUE spiller blandt mange, mange andre musik af: James Brown, Jimi Hendrix, Beatles, Stones, Tina Turner, Deep Purple, Blues Brothers, Commitments, Lenny Krawitz, Guns & Roses, Clapton og Frank Sinatra!!!

SLIQUE spiller med følgende besætning:

WICKI HARTWIG  lead vocal, keyboard
MIKKEL SØRENSEN  lead vocal, guitar
ROMAN BIZANTZ  guitar, kor
KIM DALUM  bas
ANDERS BERGHOLDT  trommer

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63