musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

tennis

Tennis Bandtennisband-trefotos-020
Hvornår har du sidst været til koncert med Take That, Haddaway, Nirvana, MC Hammer, Ace of Base, Kim Larsen, Green Day, Village People og Robbie Williams på én og samme aften?

TENNISBAND giver dig cremen af de sidste fire årtiers hit-musik i et halsbrækkende, hæsblæsende, velspillet og sporty show med energien og følelserne uden på de stramme tennis-shorts. Kodeordet er underholdning, når de dansevenlige hits ryger over nettet med 200 kilometer i timen - så kast dig ind i kampen og gå fuldstændig McEnroe sammen med alle de andre!

TENNISBAND har i løbet af de sidste otte år leveret uforglemmelige koncertoplevelser i hele landet, med fødderne solidt plantet i den østjydske muld. Bandet har over 6.000 fans på Facebook, der får direkte besked om kommende koncerter og tager del i livet omkring orkestret ved at uploade billeder og kommentarer.

Af koncert-referencer kan nævnes Skanderborg Festival, Samsø Festival, Haze over Harum, Danmarks Største Fredagsbar, Berlin Filmfestival, Zentropa, Thule Airbase og Jacobs BBQ under Århus Festuge. Herudover har TENNIS fyldt Train (Aarhus) op til to offentlige koncerter.

TENNISBAND er altid garant for en festlig aften, hvor pulsen kommer op over 180 i løbet af de første 5 minutter, og holder sig der resten af koncerten. TENNIS band leverer et professionelt show, hvor lyd, lys og publikumskontakten kommer langt ud over scenekanten, så du kan tage den gode stemning med dig hjem - hver gang!

Game - set - match - TENNIS!

youtube_logo

http://www.youtube.com/watch?v=kSRyMRggEBs

http://www.youtube.com/watch?v=0L1i2FhHA_Y

http://www.youtube.com/watch?v=tSOrNcHX8uY

tennisband_logo012

tennisband-01

 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63