musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

The Dudes
thedudeslogobigsort010
thedudeslunden01014

The Dudes
The ultimate glam-rock’n’roll experience


The Dudes spiller glam og glitterrock fra det farverige årti 1970erne. Guld, sølv, satin, velour, plateaustøvler og makeup er på plads og justeret til lyden af sikre hits fra navne som Slade, Sweet, Suzi Quatro over 10cc, ABBA og Queen til Thin Lizzy.
Med The Dudes på scenen er det som at være til rockkoncert for 30 år siden. Samtidig formår bandet at sprede en stemning af uhøjtidelig fest, der lever op til succeskriteriet: Et fyldt dansegulv. Også blandt de aldersgrupper, som ikke engang var født, da Marc Bolan gik i kjole. The Dudes har spillet på alt fra firmafester og fødselsdage til festivaler og er ofte blevet kaldt et af Danmarks bedste livebands.

thedudeslunden04010The Dudes består af
Sir Noddy Mud - sang og guitar
Elton Kiss The Wiz – guitar og vokal
Donny Glitter – bas og vokal
Sweet Little Willy – trommer og vokal

Bag makeup’en gemmer sig fire professionelle musikere, der i The Dudes lever kærligheden til deres alter ego og genren helt ud. Jens Peter ”Fjeder” Stavnstrup, Peter Fernando, Nicholas Vogel og Michael ”Mini” Fast faldt nemlig i glamrock-gryden som teenagere. Siden da har de fire musikere indspillet plader med navne som Pretty Maids, Savage Affair, Axel Boys Quartet, turneret i Europa, USA, Sydamerika og Japan samt skrevet sange til den mest sete danske biograffilm i 2001, Hjælp, jeg er en fisk.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63