musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

The Hillbillies

hillbillies_liveThe Hillbillies startede i år 2000 under navnet the Hillbillies Rattleband.
Stilen var dengang vaskeægte countrymusik med halm i træskoene spillet af fire knægte fra Djursland.  I starten var det mest for sjovt og for at prøve noget andet end det alle andre bands spillede. Men siden hen blev det hele mere seriøst. Publikum tog stilen til sig og the hillbillies begyndte at tage sig selv og musikken alvorligt. Bandet spillede masser af jobs og blev efterhånden et kendt navn i området. I dag er det et af djurslands mest populære navne.

Musikken er i dag mere rock `n roll, men forkærligheden for countrymusikken er stadig intakt. Repertoiret er efterhånden enormt og rummer bl.a. ikoner som  Dire Straits, Rolling Stones og Bruce Springsteen. Blandet med countryrock legender som Tom Petty, John Hiatt og John Fogerty. Alt sammen med et stort aftryk af The Hillbillies helt egen unikke stil. Medlemmerne bandet er, trods en gennemsnitsalder omkring de 25 år, alle erfarne musikere der i bandets korte levetid har opbygget en stor erfaring som et energisk og yderst intens liveband.

Desuden har The Hillbillies ved flere lejligheder været backingband for prominente navne som Johnny Madsen, Peter Belli og Ivan Pedersen. Navne som også er på Hillbillies repertoireliste. The Hillbillies er den ægte vare. Sejt swingende rockmusik spillet af teknisk dygtige og erfarne musikere. Alt dette, kombineret med en smittende spilleglæde og en professionel sceneoptræden, gør at selv de stiveste træben tvinges ud på dansegulvet. The Hillbillies er rockmusik når det er bedst.

The Hillbillies er:
Vokal, akk. Guitar :Simon Laursen
Lead guitar, backing vocal : Mads Pedersen
Bas, backing vocal : Christian Damgaard Jensen
Trommer, Percussion: Ulrich Hein
Special guest:
Keyboards / organMartin Jønsson

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63