The Remedy
musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Ashley Mulford & REMEDY
 
the-remedy-01-020

youtube_logo

Hør dem på Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=hfm5qRm8HlM

De er alle fra en tid, hvor der ikke var nogen genveje, og det har betydet, at bandet har dets helt eget udtryk og kant. Både arrangementer og sound bærer tydeligt præg af, at her er der tale om folk, der kan deres børnelærdom. Selvom drengene ikke mere er årsunger, bliver materialet serveret med en helt usædvanlig nerve og intensitet, der udspringer af det faktum, at de simpelthen er vilde med at spille sammen for folk.

the-remedy-ashley-08I de senere år har bandet gang på gang lagt folk ned og modtaget tonsvis af positiv   respons fra såvel arrangører som publikum. Stilen er fortrinsvis funderet i den engelske guitarrock, men   andre genrer bliver også stilsikkert serveret.

Bandet spiller numre af bl.a.:
Eric Clapton, Rolling Stones, ZZ top, Beatles, Dylan, Creedence, Hendrix, Free, Joe Cocker, Bob Marley, Stevie Ray Vaughn, Steve Miller......

Bandets forsanger og guitarist er engelske Ashley Mulford. Han har tidligere optrådt i kendte grupper som Sad Café og Mike & The Mechanics. De tre øvrige medlemmer har tidligere slået deres folder i så forskellige sammenhænge som: Mek Pek Partyband, Teitur og mange flere.

” Du kan danse og skråle med af fuld hals eller sidde stille og glæde dig over den utrolige sangskat, der holdes i hævd og samtidig fornyes ……………”

Ashley Mulford: guitar/leadvoc
Ole Nørskov: bas/voc
Kent Søgaard: keyboards/voc
Carl-Johan Simonsen: drums

REMEDY – unlike any other band


 

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63