musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

The Rookies

rookies_012Rookies er en gruppe der blev dannet i '94 af bassist og forsanger Keld Hansen.

Gruppen har spillet i det meste af Jylland og Fyn på spillesteder og flere festivaler. Rookies er også blevet brugt som opvarmningsband for navne som Kim Larsen, Gnags og Big Fat Snake.

Sommeren 2000 fik Rookies en 4. plads ved Se og Hør's melodigrandprix's finale som blev afholdt på Bakken i København.

Repertoire
Gruppen koncentrerer sig mest om numre som publikum kender og kan synge med på. Derfor har der været en del udskiftning af numre før man fandt den helt rigtige stil.

Numrene "swinger" lige fra 60'erne og op til i dag. En stor blanding af pop, rock, blues og rock'n' roll og er med navne som Gasolin, Shubidua, Malurt, Rolling Stones, Springsteen, Status Quo, Beatles, Gnags, TV 2 og mange andre...

Gruppens besætning har alle spillet i andre bands igennem ca. 10 år inden Rookies' start i '94 og er derfor rutinerede musikere som forstår og lave en rigtig hyggelig aften for især publikum, men også for sig selv.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63