musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

The Scoops

Scoopscomp02I året 1994 blev 50'er showbandet "The Scoops" dannet med stortalentet Daniel Zivadinovic som den unge Elvis. Ideen bag bandet var at få det bedste showband i landet. Og foruden at spille den originale 50'er Rock n' Roll, at komme ud over scenekanten med et show så levende, at dét alene skulle være en oplevelse for det brede publikum at se på. The Scoops er i dag som direkte hentet med en tidsmaskine fra 50'erne med brylcreme i bobhåret, bakkenbarter, guldslips - Hound Dog, kontrabas, spidse sko - Rock Around The Clock, lyserøde skjorter og jakkesæt - Tutti Frutti. Alt er i orden når The Scoops indtager scenen. Selv forsangerens mikrofon er af samme model som The King benyttede. Kort sagt: Stilen er lagt.

The Scoops kendetegnes ved deres store glæde, varme, og kærlighed til Rock 'n roll, som de stilrent fremfører med en sådan entusiasme og professionalisme i deres sceneoptræden , at de formår at få fat i publikum på en måde som ingen andre kan. Det giver en fantastisk stemning som får det hele til at swinge.

Så sent som i 2002 har det The Scoops fået den bedste kontra-bassist der findes med i bandet - den tidligere "Scooters"-bassist Thomas Clausen, og ligeledes har bandet også fået selveste Christian Hermansen på tenor-sax. Disse forstærkninger har gjort at The Scoops har et stærkt 6 mandsorkester. Et orkester som da de startede kun havde turdet drømme om en dag at få. Derfor rykker The Scoops for alvor og er populær nu mere end nogensinde.

The Scoops må betegnes som Danmarks hotteste 50'er Rock n' Roll showband der ud over at "trykke den af" herhjemme, også har stået på internationale scener i både Tyskland, Sverige og senest på deres Tour til Østrig.
Herhjemme er det i løbet af de sidste 8 år blevet til flere hundrede koncerter, og optrædener i radio og TV.

Med The Scoops starter en uforglemmelig rejse tilbage til de glade 50'er.

scopdcl2comp scoprobcomp
scopjescomp

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63