musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

X*IT

x-it_010X*IT – tidens mest efterspurgte orkester der mestrer den svære kunst at tilfredsstille det brede publikum i alderen 18 - 60 år. Dette har de opnået gennem et musikprogram der strækker sig fra 60’ernes evige aktuelle hits, til det nye århundredes stjerneskud på hits-himlen. Dette gøres med den overbevisende indsats, der har bragt dem i førerposition, blandt moderne danseorkestre i Danmark.

Et andet område, hvor X-IT adskiller sig fra de fleste andre bands, er lysten til at spille som tydelig mærkes gennem deres engagement. Hvor mange nyere danse- og kopibands har et maksimum på tre eller fire gange 45 minutter, spiller X-IT gladelig det dobbelte – samtidig med et absolut minimum af pauser! Energien udspringer af en unik kemi mellem de tre bandmedlemmer, som altid er ”på” og ganske enkelt elsker at spille musik sammen. Dette kommer naturligvis festdeltagerne til gode, idet festen er oppe på 90 – 100% hele aftenen.

Sidst, men ikke mindst anvender X-it sit eget lyd- og lysanlæg, et imponerende set-up som kan tilpasses enhver situation, alt fra en dagligstue til stadion og samtidig giver publikum fornemmelsen af en ”rigtig” koncert –  Selvom det, det drejer sig om, er at få folk til at danse.

X*IT – kan bryste sig af at medbringe følgende musikalske kapaciteter:

JENS FISCHER RASMUSSEN
Guitar & vocal.
Tidligere: High jackers, Fade In

TONNI JENSEN
Keyboard & vocal.
Tidligere: Lefreak, Johnny Logan, Pauli All Stars, Booze Brothers

THOMAS FRIIS
Trommer & vocal.
Tidligere: Poco Loco, Linda Gail Lewis, Peter Belli, Fi-Fi Dong

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63