musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Devito Trio

Devito har gennem de seneste 20 år oparbejdet en unik sound, hvor der er perfekt balance mellem moderne teknologi, live instrumenter og musikere der kan sit håndværk. Instrumenterne er trommer, keyboard, guitar og vokale treklange på alle numre.

youtube_logo08

Se Devito på youtube

devito_trio_010Devitos medlemmer har mange års erfaring i at spille og underholde til fester af enhver art. Jann Guldhammer, Anders Juul Thomsen og Per Holler har hver især spillet i mange sammenhænge. Som orkester har Devito været på de danske landeveje siden 1992

At Devito er et etableret og vellydende orkester kan også ses i de arrangementer de har været booket til. Devito har spillet til job sammen med grupper som bl.a. Kandis, Thorleifs, Vikingerne, Bamses Venner, Chuck Berry, Sussi & Leo og Trans Europa Express, The Buggles og mange flere.

Devito’s omfattende lyd og lysshow gør at orkestret kan spille til alle større arrangementer som halballer, teltballer og firmafester. Devito er et professionelt orkester, med et godt ry og adskillige genbestillinger på samvittigheden. Devito er ikke blandt de billigste orkestre, men blandt de bedste.

devito_per_2010
Per Holler
KEYBOARD & SANG
Jeg startede i orkestret Kitts lige efter min 11 års fødslesdag. Orkestret Kitts har spillet sammen lige siden, dog med enkelte med små pauser ind i mellem.
Kitts er måske mest kendt som Backup for Per Holler sammen med BølleBob, som hærgede landet i begyndelsen af 80'erne.

Dette samarbejde førte til, at jeg fik mulighed til at indsynge nogle af solostemmerne, på Bølle Bob pladerne. Desuden sang jeg også live, på vores utallige turneer rundt i Danmark.


devito_jann_2010
Jann Guldhammer
GUITAR & SANG
Jeg begyndte sit liv som musiker tidligt, da jeg voksede op i et musikalsk hjem. Min far var musiker i forskellige orkestre i Ålborg i begyndelsen af 60'erne. Senere stjal jeg min søsters guitar når hun ikke var hjemme, og øvede mig til hendes guitar-kursus. Det hele startede med orkestret "Wild Mountain", som senere blev til "Run On". Senere spillede jeg i det populære band "Mountain" frem til omkring 1982. I 1992 startede jeg Devito sammen med Jesper Mølbach. Fra 1994 kom Claus Coltau med, og vi tegnede sammen orkestret i 6 år, indtil Per kom med i orkestret i 1999. I dag har Devito ændret karakter, takket være Per Holler, som har tilført orkestret et helt nyt musikalsk image.

devito_anders_2010
Anders Juul Thomsen
TROMMER & SANG
Jeg købte mit første trommesæt for den nette sum af 450 kr. selv om min far havde sagt 'sådan noget lort skal vi sgu ikke have i huset'. Jeg brugte mange timer på at øve mig, og startede i 1976 et ungdomsband som hed DONNA.

I 1982 gik DONNA i opløsning og jeg blev headhuntet af solomanden Jørgen Jensen, som gerne ville have trommer med. Det blev starten til duoen Garfields og vi var sideløbende med i 4 mands bandet Los Klimos, som kun spillede til byfester og andet løst i Klim.

I 1992 udvidede vi duoen Garfield med Finn Jensen (bas) og Hans Erik Henriksen (guitar), os så var dansebandet ATLANTIS dannet, hvor jeg har spillet med lige til vi blev enige om at stoppe i december 2008. I januar 2009 startede jeg i Devito

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63