musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

John Pank

john_pank_09Mit varemærke er behagelig og ørevenlig musikalsk underholdning ved spisning samt afvekslende dansemusik, som afstemmes efter forholdene ved netop Deres arrangement.

Jeg bestilles mest til receptioner og private fester, såsom bryllup (-kobber, -sølv, -guld, -diamant), fødselsdage og konfirmation, men også musik ved week-end ophold samt større special-arrangementer er i bogen.

Jeg lægger vægt på nobel og korrekt optræden og at De og Deres gæster altid skal være i centrum. Hertil føjes et stænk jysk lune.

Min musikalske baggrund rækker tilbage til starten af 60'erne, først i band-
sammenhæng, rundt til talentkonkurrencer, over de glade pigtrådsdage, til 5-mands
danseband med jobs i øst- og nordjylland. Desuden trio- og duojobs i starten af 70'erne.

Jeg havde mit første solo-engagement i 1970 og fulgte dette op, sideløbende med mit borgerlige job.

Frem til 2000 har jeg i 18 år drevet selvstændig restaurationsvirksomhed med hovedvægt på privatfester, og har selvsagt kombineret dette med musikken. Jeg har derfor stor fest-erfaring, både som arrangør og musiker.

Mit middagsprogram er sammensat af kendte melodier fra den danske sangskat, afstemt efter årstiden, danske revyviser og f. eks. Liva Weels sange.

Wienervalse og kendte tangonumre er også med, såvel som filmmelodier og stille ballader i stil med Clayderman. Den mere melodiske del af jazzmusikken er også repræsenteret og selvfølgelig Beatles-melodier.

Jeg accompagnerer og synger gerne med på eventuelle lejlighedssange, og hvis det er på sin plads og i overensstemmelse med Deres ønsker, er der desuden mulighed for et syng-med-potpourri.

Dansemusikken spænder vidt, lige fra vals, quickstep og andre standarddanse til 50'er rock og 60'er musik. Der er desuden danske og udenlanske hits fra 4 årtier med Bamse, Lilholt, Elvis, Birthe Kjær, Cliff Richard, Creedence, John Mogensen, Tom Jones m. fl.

Endvidere countrymusik og det bedste fra dansktoppen, herunder Kandis.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63