musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Kansas City Stompers
Kansas City Stompers
Kansas City Stompers

Hvorfor er det altid Kansas musikere der spiller til alle hofballerne, f. eks. til Kronprins Frederik's og Mary's bryllup ?

Hvorfor har Kansas udgivet 37 lp/cd'ere hvor de bedste af landets musikere og kunstnere medvirker bl.a. Sanne Salomonsen, Gitte Hænning, Otto Brandenburg og mange andre, for øjeblikket er vi ved at udgive en cd i USA med sangerinden Rikke Mølgård ?

Hvorfor har Kansas været husorkester på mange af landets største hoteller, f. eks. Hotel Scandinavia, Bella Centret, alle SAS Radisson hoteller over hele landet, D'angleterre ?

Hvorfor har der i Kansas altid været nye talenter indenfor alle musikstilarter ?

Hvorfor har Kansas optrådt på utallige festivaler fra Roskilde Festivalen til de mindste festivaler, til byfester, til sommer koncerter, på tv, og altid haft gode navne med: Michael Bundesen, Etta Cameron, Lill Babs og mange flere kendte solister ?

Hvorfor er det en succes uanset om Kansas spiller for fiskerne i Hanstholm, til Novo's store årsfest med 7000 deltager, for Danske Bank i Bella Centret med 5000 gæster eller til en lille privat fest, til fødselsdag, et jubilæum eller til et bryllup ?

Hvorfor har Kansas kunnet overleve i så mange år, og stadig stille med de bedste musikere, som kan spille al slags musik for både unge, gamle og dem midt imellem ?

Fordi Kansas' s varemærke altid har været professionalisme, kvalitet.
Fordi vi behersker alle stilarter.
Fordi vi har et meget, meget stort repertoire.
Fordi vi forstår den enkelte kundes behov, og fordi orkestrets størrelse kan tilpasses kundens ønsker og pengepung fra en duo til et bigband.

Kansas City Stompers

Kansas City Stompers - big band i bedste Glenn Miller stil

Kansas City Stompers fås i alle størrelser:
Duo  Trio  Kvartet
op til 15 personer + solister.

kansascity_party

Kansas City Stompers, danse,-  pop- og underholdningsorkester.  Velegnet til firmafester, festaftener o.m.a.

kansascity_rikkemoelgaard

Rikke Mølgaard optræder med Kansas City Stompers

kansascity_cats

Sanggruppen Scan Cats. Pigerne er også enkeltstående solister i Kansas  City Stompers

kansascity_gade

Kansas City Stompers som mobilt gadeorkester

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63