musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Quality Street

QUALITY STREET

qualitystreet2004Fire professionelle århusmusikere med ungdommens forvirring bag sig.

Kombinationen af flerstemmig sang, saxofon, en pianist i særklasse, en af Århus’ mest benyttede bassister og en dynamisk og „steady“ trommeslager, gør QUALITY STREET til orkesteret, der giver danseglade mennesker i alle aldre en uforglemmelig oplevelse.

QUALITY STREET har igennem snart 10 år specialiseret sig i musik til store begivenheder som bryllup og sølv-bryllup, fødselsdage og mærkedage, vel at mærke uden at gå på kompromis med kvalitet og egen musiksmag.

Under middagen tilpasser QUALITY STREET sig ethvert selskab med et afdæmpet og delikat
dinér-repertoire af kendte melodier indenfor Swing, Bossa Nova, Musicals og danske sange og revy-viser.

Til dansen spiller QUALITY STREET sig med charme, musikalitet og energi gennem en perlerække af håndplukkede hits fra stilarter spændende fra Beatles til Swing, fra Rock ‘n’ Roll til Soul.

Søren Hansen
(klaver, keyboards, vokal) Kapelmester på bl.a. Århus- og Aalborg Teater på utallige forestillinger, sidst „Ronja Røverdatter“. Musikalsk leder af Hjørringrevyen gennem fire  år.   Pladeindspilninger  m.   bl.a. Gheorghe Zamfir og turné m. Jette Torp og

Christen Frost
(saxofoner,  vokal)  Leder af Ebeltoft Musikskole og musiklærer på Vestbirk Højskole. Desuden musiker i Van the Man Band og på forestillinger på Århus- og Aalborg Teater i bl.a. „Teaterkoncert Gasolin“ og sidst „Ronja „Røverdatter.“

Niels „Nello“ Mogensen
(bas, vokal) Startede i Lost Kids i 1981. Fast mand i Johnny Madsen Band siden 1996. Pladeindspilninger med bl.a. Viggo Sommer og musiker på teatrene i Århus og Aalborg og sidst på „Stairways to Heaven“ på Folketeatret i København.

Jesper Bo Knudsen
(trommer, percussion) Lærer på musikkonservatorierne i Århus og Aalborg. Medvirket i forestillinger på bl.a. Gladsakse-, Odense- og Århus Teater og spillet revy i Tivoli og Lorry. Pladeindspilninger med bl.a. Holger Lauman og Niels Ryde Septet.

QUALITY STREET

professionelle  musikere - delikat dinér-musik - håndplukkede hits - udadvendt og dansevenligt

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63