musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Søren Weiss

Søren Weiss er en (relativ) ung musiker (født 1971).
Har spillet selskabsmusik siden sit 15. år, dvs. at han er MEGET erfaren.

soeren_weiss_200503
Han er en meget populær og eftertragtet selskabsmusiker, optræder altid glad, udadvendt og stilfuld. Hans "radar" er uhyggelig skarp og han er super til at fornemme, hvilken type selskab han spiller for og dermed tilpasser sit repertoire til. Det handler jo i bund og grund om situationsfornemmelse - en disciplin, som han mestrer til fulde!

Stilen er som udgangspunkt afdæmpet middagsmusik, hvor han lader folk hygge sig, men hvor han hele tiden følger den udvikling i stemningen, som jo varierer i løbet af middagen, og lader festdeltagerne bestemme i hvilken retning festen skal gå.

Danserepertoiret er der tryk på. Hvis man bestiller Søren Weiss, får man dansemusik med fart på. Når man kommer til den del af festen, så forventer han også af publikum, at de har lyst til at danse! Hans grundholdning er den, at ingen festdeltager skal forlade festen uden at de føler, at han har spillet noget, som netop DE kunne lide at danse til. Han har et RIGTIG fedt og varieret danserepertoire og sætter en stor ære i hele tiden at forny sig. Naturligvis kan han spille de klassiske dansenumre, Rock'n Roll klassikere etc., men det krydres også med kunstnere, som er oppe i tiden - for tiden bl.a. Robbie Williams, Ronan Keating, Kylie Monique, Gareth Gates etc. Dette sætter folk altid stor pris på. Desuden synger han udover dansk og engelsk også enkelte italienske og spanske numre. I den seneste periode er retrostil blevet mere og mere populært - denne tendens afspejler han i sit repertoire ved at have udvalgte 80'er hits med i bagagen.

Een ting er vigtigt at slå fast. Han er IKKE til dansktopmusik a la Richard Ragnvald, Jodle Birge, Kandis etc. Tænder folk på den slags, skal de finde en anden musiker. Selvfølgelig er det sjovt og stemningsskabende af spille dansktopmusik - men det bliver IKKE den lette genre. Dansktopgenren har sine egne klassiskere, og disse numre spiller han med fornøjelse.

Søren Weiss tager hellere end gerne en snak med arrangørerne, før de beslutter sig. Det er for ham vigtigt at man er helt sikker på at HAN er det rigtige valg.

Søren Weiss får altid STOR ros for musikken.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63