musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

The Zailors
zailors_logo_01202

En aften med The Zailors er en aften i de gode melodiers tegn  -  rock, pop og romantik. The Zailors byder alle velkommen ombord til en glad rejse gennem bølger af de bedste gamle og nye pop-sange. Alt fra den gode danske sangskat over engelske rock-klassikere til amerikanske love-songs.

The Zailors opstod sommeren 2003 i forbindelse med Randers-ugen, hvor Thomas Thranes stemme hver aften tryllebandt publikum med sine personlige fortolkninger af Van Morrison, Ray Davies, Frank Sinatra, Elvis, Beatles, Creedence, Larsen og mange flere.

zailors_012Midt i mængden stod Claus Hvass (Muddi og Salamidrengene) og Tom Lindby (Natural Born Hippies) og tænkte: ”Det er for fedt !….den stemme fortjener  et band.”
Kort tid efter var The Zailors en realitet.

Bandets største force er, at de gør publikum glade og skaber en stemning, som gør, at et ekstra-nummer nemt kan blive til et ekstra sæt.
 
Er du én af dem, der tænker, at det med at høre et live-band - det er ikke, som det har været, så check The Zailors.  Og tænker du på, hvordan det var, da du mødte din første kæreste, så kom og hør The Zailors, for et sted i mørket sidder hun…helt sikkert…og drømmer.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63