musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>
Top Seven
topsevenlogo001
topsevenfoto001

TOP SEVEN er Danmarks (måske Europas!!) eneste live-orkester, der præsenterer 1. klasses nonstop partyunderholdning uden pauser.

TOP SEVEN har, gennem de sidste 10 år udviklet sig til et enestående partyorkester, som publikum og arrangører har savnet i mange år, nemlig et allroundorkester som forstår at underholder både bredt og dybt.

Eksklusiv optræden med fornem dinermusik og lækker dansemusik for ethvert publikum der kræver stil, og samtidig ønsker et uforglemmeligt show med farvestrålende underholdning.

TOP SEVEN står for total begejstring!!!

TOP SEVEN’s repertoire er så righoldigt, at de magter enhver opgave, om det er sommerfester, halarrangementer, dinér- arrangementer på fashionable hoteller eller kongres centre så er TOP SEVEN

UNDERHOLDNING I INTERNATIONAL TOPKLASSE

TOP SEVEN begejstrer gang på gang deres publikum med et overflødighedshorn af utallige indslag, sammensat af et flot repertoire, der dækker både bredt og dybt, som får selv den mest kedsommelige i den rette stemning.

Ovenstående er selvfølgeligt nøje afstemt efter publikums ønsker og behov .
I løbet af 2002 kan TOP SEVEN opleves til de store ringriderfester Sønderjylland + Ullerup Marked på Amager (Nordeuropas største) såvel til verdens største Damefrokoster i Vojens og Sønderborg (se Guinness Book og Records).

TOP SEVEN benyttes ofte til større firmaarrangementer, hvor 6-8000 gæster ikke er et særsyn.

TOP SEVEN optræder ofte til store arrangementer i Bella Centret, Radison/SAS Scandinavia Copenhagen, Falkoner Centret, Ålborg Hallerne, Herning Congres Center, Tivoli i København, Herning Congres Center, Herning Messecenter, Hotel Nyborg Strand, Odense Congres Centrum m.m.

Med TOP SEVEN som showorkester, er publikum og arrangørens behov for fleksibilitet og tilpasningsevne dækket optimalt.

TOP SEVEN - DANISH KNOW HOW

Du kan kontakte os via e-mail: aage@musikerboersen.dk

book201001

Gren|Grafisk