musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Abildgaard og Fabricius
abildgardogfabricius

ABILDGAARD & FABRICIUS
E t    s h o w    i    s æ r k l a s s e

En ny konstellation i den komiske ende af Dansk showbiz har set dagens lys. Sammensætningen er gjort af Bertel  Abildgaard og Leif Fabricius, der tilsammen kalder sig Abildgaard & Fabricius

Abildgaard har gennem årene slået sine folder i både 5 og 2xKaj og ikke mindst Nykøbing F. Revyen. Fabricius er nok  mest kendt for sit samarbejde med Finn Nørbygaard. Det er også Fabricius der er manden bag teksterne til Ejnar  Booking-Borris, samt en del af teksterne til showet "Mig og Elvis".

Abildgaard og Fabricius har nu skabt et show de kalder for "Københavneren & Jyden", en "Øst-vest-dialog".

Pressen skrev:

BT: ....En række numre spiller på kontrasten mellem det hurtige københavnske og det sindige jyske, med Leif Fabricius som den sendrægtige jyde. Den slags plejer at gå galt ! Men Bertel Ablidgaard og Leif Fabricius er ustyrlig morsomme i  sketchen "Øst vest dialog", og gentager succesen i "Dagens ret", hvor Abildgaard foretrækker pizza, minestrone og ris, mens Leif Fabricius derimod hellere vil have gris. Fremragende !

Birger Teckemeier INFORMATION:
... Fabricius' lune er velkendt - "ikk' så værst".  ... Abildgaard er stærk i parodier.  .... Abildgaard og Farbricus tager det danske revybegreb, der næsten er gået i stå, rundt om det næste hjørne.......

abildgardogfabricius

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63